Кораб на извънземни е заровен под историческо БГ село

4
Добави коментар

След твърденията на Баба Ванга за град на извънземни под Рупите, кораб на извънземни е заровен под БГ село

Тази информация беше изнесена от Кирил Якимов, който живее в с. Ключ.

Преди да стане дума за този кораб на извънземни, не трябва да забравяме, че  с. Ключ е място, натоварено с енергията и мъката на част от най-трагичната и най-злощастна БГ история.

Кораб на извънземни е заровен под с. Ключ

При с. Ключ на 29 юли през 1014 г., точно преди 1000 години, войската на цар Самуил е била разгромена от войниците на император Василий Втори, който получава прозвището Българоубиец.

Тя остава в родната ни история като Беласишката битка. Много читатели с и спомнят от уроците по история – как са били ослепени войниците на цар Самуил като на всеки 100 са оставили по 1 да вижда само с едното си око, за да могат да отведат останалите при  владетеля Самуил.

Виждайки тази плачевна гледка – изморените и гладни, окъсани и слепи войници, цар Самуил получил инфаркт и починал през 1014 г. Това е началото на края на Първото БГ царство.

Кога мистичният кораб на извънземни е бил заровен под историческо БГ с. Ключ, дори Кирил Якимов не може да каже. Може да се е случило преди разгрома на Самуиловите войски, може да е станало по-късно.

От известно време ясновидецът Кирил Якимов започнал разкопки до старото гробище на с. Ключ, защото там имало древен параклис под земята (може да е бил издигнат в памет на загиналите войници на цар Самуил).

Под този параклис се намира една голяма пирамида, а в пирамидата са останките от въпросния кораб на извънземни.

Кирил Якимов си поставил за цел да открие древния параклис, пирамидата и кораба на тайните извънземни. Когато постигне тези цели, той иска да издигне нов параклис, който да посвети на Пресвета Богородица.

Освен като религиозно християнско средище, ясновидецът Кирил Якимов твърди, че той ще се превърне във врата (портал), през която хората ще имат възможност  да се движат в другите измерения.

Наскоро  Кирил Якимов получил инсулт и не може нито да копае, за да намери тайнствения кораб на извънземни, нито да търси средства за новия параклис, научихме от  БЛИЦ.

сподели бутон