Срещат Нели Атанасова с първата й любов / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

За първи път зрителите на Нова ще се срещнат с първата любов на Нели Атанасова.

Нели е майка на две деца, води изключително интензивен начин на живот, в който съчетава работа, грижа за децата и обучение, защото в момента е и студентка по Интериорен дизайн.

Сега, Нели  репетира и по минимум 4 часа на ден танци, заедно със своя партньор Атанас Месечков. Коя е първата любов на Нели, която ще я изненада и ще я върне години назад, вдъхвайки й сили и увереност, ще видим утре от 20.00 часа по Нова.

Утре за първи път ще се срещнем и с приятелката на ВенЗи, с която дори делят един покрив. Той е винаги усмихнат, позитивен и скромен, а Илиана Раева откри в него един истински латино танцьор. Кой обаче е човекът, с когото ВенЗи репетира и вкъщи, ще видим утре.

Във вечерта на любовта в Dancing Stars Сани Жекова ще се превърне в истински модел. Най-добрата ни сноубирдистка се изправя пред ново предизвикателство, което ще й осигури още по-голяма сигурност на дансинга. Екипът на Dancing Stars я срещна с един от най-добрите ни модели Теди Велинова. „Тя успешно може да дефилира на модния подиум, така, както го прави на пистите”, потвърди Теди.

Дарин Ангелов пък репетира падьом с балерините от Софийската опера. За танца си валс партньорката му Ани забеляза проблем с изпъването на крака и го изпрати да усъвършенства извивката на крака си. Дали напредва, ще видим утре, от 20.00 часа по Нова, когато участниците ще представят най-романтичните танци – румба и валс.

Сани жекова стана модел

Новини за Нели (Огледала)
Интервюта с Нели (Огледала)