Митьо Пищова коли десет агнета курбан

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Митьо Пищова коли десет агнета курбан

Пищова напълни любовната писалка със 150 кубика силикон и си приготви 50 манекенки

Вместо да се беси навръх Гергьовден, както обяви преди месец, Митьо Пищова организира всенародно веселие в центъра на Троян на 6 май. Това обяви пред журналисти любимецът на народа.

„Ще заколя 10 агнета да ядат хората. Ще има половин тон вино и 200 л ракия, вкусни мезета и много, много манекенки, поне 40-50″, обеща търновският бохем.

Компания ще му прави новата му съпруга от Украйна, с която Пищова се венчал на 22 февруари.

„С нея ще правим групов секс, тя ще вземе 4-5 нейни приятелки фотомодели и ще се отдадем на разгул. Започвам отново моя начин на живот, моите изпълнения, няма да има бесене. Правих
си изследвания, всичко е наред, бадева съм пил лекарства три години и съм се тровил“, обяви Пищова.

Любимецът на народа налял 150 кубика силикон в мъжкото достойнство. Лекарите го помолили поне 8-9 дни да се въздържа от креватни изпълнения с любимите си манекенки.

„Подготвил съм джакузито в Арбанаси и ще ги попилявам жените. Плащам 4000 лв. за един тузарски апартамент в Слънчев бряг, точно до Какао бийч. Митьо Пищова ще вилнее и лудува цяло лято както само той умее. Даже мисля всеки ден да се разхождам гол и да показвам любовната писалка, да гледат рускинчета и манекенки за какво става въпрос“, закани се колоритният шоумен.

Пищова обяви още, че е продал наследствени земи за над 200 бона. С парите си е купил чисто нова луксозна „Тойота Корола“. 20 бона си е оставил за джобни да пръска за жени, шампанско и мезета. А останалите е скътал на сигурно място.

Специален поздрав към Пищова: