Как ще възприемат хората връзката ни ?

12
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Много я обичам, а не знам как да бъде моя…

Иранец  съм от град Техеран, но от 10 години живея в България .На 31 години съм лекар. Влюбен съм в 14 годишно момиче българка (на 1 април ще бъде на 15), много красива и   умна .С баща и сме приятели и колеги и той е лекар .

С дъщеря му Е. се сближихме  постепенно в началото като се запознахме тя беше дете 10 годишна и беше най нахалното и нагло момиченце .Както казвате вие “лазеше ми по нервите „.Но се смееше изключително сладко и каквото и да беше направила не можеш да и се сърдиш .Харесвах я като дете и нищо повече .

До преди една година когато Е. стана на 13  и и подарих малко кученце -далматинец .Беше много щастлива .Стискаше ми ръката и ми се усмихваше  и много силно ме прегръщаше.
На следващия ден ме извика  в стаята си да ми покаже как е  кученцето .Беше започнала да гали кученцето и после ръцете и започнаха да галят лицето ми и брадата ми ,целунах я съвсем леко само допрях  устни до нейните .Тя издаде сладък звук и ме целуна  езичето и шареше в устата ми .

В продължение на повече от  година само я целувам , галя по косата и прегръщам тайно от баща и .Не ,не съм правил секс с Е. знам  ,че е малка ,а дори имате и закон който забранява това .Всъщност знам ,че е дете  за българите ,но в моята страна си е жена за женене .Знам и, че разликата в годините ни е голяма и ,че е малко шокиращо за вас ,но в моята страна това е обичайно.

Мъжът  е доста по голям за да може да се грижи за любимата си жена .Бих искал да се  оженим .Не бих спал с нея без брак веднъж тя ми предложи .Повтарям ТЯ ми предложи( за това ще разкажа по надолу) .Аз съответно и отказах прекалено много я уважавам и обичам за да го направя.

Тя идва  сама в апартамента  ми (баща и знае ,че е при мен )идва често  да се грижи за далматинеца който и подарих ,но баща и не го искаше и остана при мен .Обикновено го разхождаме заедно , гледаме филм , играем карти ,тя ме учи на йога , а аз на борба (доста известен спорт в Иран ) ,учи си уроците при мен и аз я изпитвам, споделя всичко с мен дори доста лични неща  .

Често ми приготвя вечеря която е невероятно вкусна .(Майка и е починала и тя се шегува ,че се научила да готви от рано ,защото баща и можел да прави само три неща в кухнята “чай ,пожар и наводнение ,а понякога и трите едновременно“ ).

Баща и който е на 40 години си има 20 годишна приятелка Д .,с която живее без брак ,а скоро ще си имат и бебе .Е. се радва за баща си ,но казва ,че сега вече се чувствала малко излишна вкъщи.

Страх ме е да кажа на баща и ,че я обичам, ,защото най много да ми забрани да я виждам .А и мисля ,че ни подозира ,защото ми каза  ,че има закон при който те осъждат ако правиш секс с дете на 14 години .А един ден попитал Е. дали вече е правила секс .Тя му казала ,че не е правила секс (което си е и самата истина ) и ако иска може да я прати на лекар  да потвърди.

Преди няколко месеца тя си поиска секс сама .Просто влезе в апартамента (има ключ за апартамента ) аз бях на  дивана седна на краката ми  и ме целуна после ми сложи в ръката пакет с презервативи “Спортекс“.Каза ,че се влюбила в мен и ,че иска да съм и първият и ,че вече била готова
.Аз  я гледах и просто и казах .“ Уличница ли искаш да станеш ?“- Тя се разплака , а аз я прегръщах много силно нищо ,че тя искаше да я пусна да си ходи. Тогава за първи път и казах ,че я обичам , че я уважавам прекалено много за да я използвам така .

Толкова много я обичам  винаги ме кара да се усмихвам и да се смея прави ме много щастлив.

Освен това  скоро трябва да се завърна в Техеран тъй като специализацията ми приключва тази година .

Има ли начин или нещо което да мога да направя за да го накарам да ми я даде за брак? (семейството ми е богато ,а и съм единствен син )

Освен това  и Е. въпреки да казва ,че ме обича не иска брак , защото била малка , а тя след  месец  става на 15 .Как мога и нея да убедя ,че не е толкова малка ?Ще направя каквото поиска  ако трябва ще остана завинаги в България , ще и осигуря всичко за да е щастлива .Ще я изчакам да порасне да се изучи.

Не си мислете ,че  Е. е с мен защото и правя подаръци. Не тя е с мен ,защото ме обича. Сигурен съм ,защото  винаги ми е връщала подаръците (злато) ако няма празник рожден ден или нещо такова .В началото много се ядосвах за това .Казах и ,че подаръка е за да я гледам да ми се усмихва  .А тя каза “Ще ти се усмихвам и без да ми правиш подаръци“.За това знам ,че ме обича много .Както знам и ,че никога няма да я имам .

Никой няма да гледа с добро око на нас първо различни религии тя вярва във християнската вяра  и никога няма да си я смени за мен това няма значение ,но не знам роднините ми как ще реагират на това .Въпреки ,че моята религия е толерантна и не забранява сключването на брак с християни ,но семейството ми не знам как би реагирало на това .

Е.  Освен много красива е и доста умно  момиче  добра ученичка  е. Иска да  бъде  лекар.
Преди няколко седмици и казах ,че искам да сме заедно да се оженим  да бъде моя и настоях да ми отговори веднага или да прекратим всичко .Тя каза  „Обичам те ,но не ме карай да избирам да си разбия сърцето ли или да си разбия живота „

Защо си мисли ,че ще и разбия живота ? Искам само да е щастлива  ще направя да е щастлива.

Много я обичам  ,а не знам как да бъде моя ……..Как да  я накарам да преодолее страховете си  относно  мен ?Как да накарам баща и да разреши връзката ни?(ясно ми е ,че ще трябва да изчакам за брак ).Как ще възприемат хората връзката ни ?

Съжалявам за лошия български и ако има грешки .Харесвам страната ви  вие сте прекрасни хора .Моля не ме съдете строго .

Искам да уточня ,че не съм арабин , аз съм персиец  Иран е  Персия .Знам ,че много хора са предубедени относно арабите ,турците , персийците и по принцип мюсюлманите .Ние сме хора като вас  добри и лоши хора има навсякъде по света.