Сладкарският цех във Варна за всеки Ваш повод!

1
Добави коментар
nikit0o0
nikit0o0

Ако сте решили за предстоящия празник да поръчате торта, която е не само красива, но и вкусна, ние сме правилното решение за Вас. В Сладкарски Цех “Красимир Мирев”, ние осъзнаваме важността на това продуктите ни да са прекрасни не само на външен вид, но и на вкус! Следователно, бъдете сигурни, че избирайки нас, Вие избирате един от най-добрите сладкарски цехове във Варна.

Това което отличава нашите сладкарски изделия е не само невероятният им вкус, но и ниските цени. Вече над 20 години ние даряваме клиентите си с множество сладки моменти. Ето защо можете да бъдете убедени, че нашите продукти ще задоволят дори и най-притенциозните ви предпочитания!

Ето някои от причините да изберете нас:

Продуктите на нашия сладкарски цех са винаги пресни;Нашата главна цел е удовлетвореността на клиентите;Ние работим на достъпни цени;

Поръчайте един от продуктите на нашия сладкарски цех още днес и ни позволете да Ви впечатлим! Потърсете ни на 052 504 489 или посетете цеха на улица Иваница Данчев №21 във Варна.

 

Препоръки от нашите клиенти:

 

 

Невероятни торти и то наистина на ниски цени!Вие сте невероятни благодарим ви-сем. Oct 01, 2014 by Anonymous Сладкарски цех , USA Невероятни торти и то наистина на ниски цени!Вие сте невероятни благодарим ви-сем.Илиеви business 0.3 Сладкарски цех , USA 5.0 5.0 1 1 Невероятни торти и то наистина на ниски цени!Вие сте невероятни благодарим ви-сем.Илиеви

Оставете препоръка.

Сподели: