На почивка във врачанския затвор :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин новини

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Осъдените да излежават присъдите си във врачанския затвор изглежда се наслаждават на всички удобства, които са категорично забранени според българското законодателство.
Първан Славчев-Бункера, който е зад решетките заради побой, свободно сърфира в интернет пространството чрез мобилен телефон. Само преди 2 дни той е обновил профила си във социалната мрежа, като е споделил клип на песен, а ден по-рано е добавил нова снимка. На кадрите, които Бункера споделя с приятелите си, по нищо не личи да е ограничен от нещо в затвора.
В профила на Първан Славчев в социалната мрежа може да се видят и общи снимки с друг известен врачански бабаит – Стефан Емилов-Мачката, който също излежава присъда за многобройни побои, единият от които е извършен съвместно с Бункера.
Врачани, пострадали от насилието на двамата бандити, си задават въпросите: „Те на почивка ли са? Надзирателите защо не си вършат работата?“
 

25-03-2014 г. 11:20 ч. | прочетено: 5682, коментари: 7 |