Как се свалят 60 килограма?

3
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Име: Кейт Кеш Възраст: 26 Височина: 165 Тегло (преди): 144 кгПреди да започна шести клас, на възраст от едва 12 години, аз вече тежах 91 килограма. Комбинацията от развода на родителите ми, загубата на дома ни и голямото ми нещастие влоши още повече ситуацията. Майката на едно от децата в училище се опита да ми помогне, но безрезултатно.

Така започва своята изповед пред Huffington Post днес 26-годишната Кейт и продължава:

Имах щастието да не ме тормозят в училище. Имах близки приятели и семейство, които ме подкрепяха, въпреки всичко. Бях забавно и сладко момиче. Имах много приятели момчета, но това бе така, защото не ме намираха ни най-малко за привлекателна.

Аз бях дебело момиче. Така и не разбрах как да променя това. Пък и бях твърде мързелива, което просто влоши нещата.

Докато бях в гимназията, а след това и в колежа, се опитах да живея по-здравословно. Доколкото преминаването от двоен хамбургер към чийзбургер може да се брои за здравословен избор. Дори започнах да се движа. Упражнявах се до 20 минути на елиптикал. Но, тъй като не видях резултат от това, прекратих опитите си и се върнах към големите сандвичи и порциите картофки.

Разбрах, че съм ударила дъното, когато дънките ми, които бяха с размер 62, започнаха да ми омаляват. През декември 2010 се претеглих за първи път от доста дълго време и видях, че теглото ми е достигнало 144 килограма. Направо не можах да повярвам, че съм стигнала дотам. Тогава реших, че е време да се променя.

Със сестра ми започнахме да тренираме редовно. Вече правех доста повече от 20-те минути на елиптикала. Но резултатите не идваха. Сестра ми смъкна 35 килограма, което ме накара да изревнувам. Тя започна да носи дрехи, които аз винаги съм мечтала да нося. Тя винаги е била по-слаба от мен, но когато я видях да постига целите си, се мотивирах още повече да успея.

Избягвах кантара в продължение на една година. Смених фитнеса и личния си треньор. В крайна сметка започнах да се гордея с резултатите си. През март 2012 вече бях 124 килограма. Бях във възторг и нямах търпение да смъкна още повече. Имах желание и мотивация, каквито не бях имала преди това.

А как продължава историята на Кейт по пътя към смъкването на 60 килограма, може да разберете от статията на Sportuvai.bg.