League of Legends: Какво е team builder? ~ MMORPG news

2
Добави коментар

Тиймбилдърът в League of Legends ви позволява да избирате определен герой, роля и позиция преди да застанете на опашката, както и да намерите четири съюзника, които вече са направили подобен избор. С помощта на team builder можете да намерите или да съберете отбор, в който всеки знае от по-рано, кой и как ще играе.
Опашка
Тиймбилдъърт е отделна опашка, подобна на тази със сляп избор. Вие можете да влезете в нея като капитан или соло играч.

Капитан

Включете се на опашката, изберете герой и неговата роля, а след това поканете приятелите си от вашия списък като дадете възможност на тиймбилдърът да ви добави останалите.

Соло

Знаете с кого искате да играете, но не искате вие да създавате отбор.

Ваш герой, ваша роля
С помоща на тимбилдъра може предварително да решите, каква роля и позиция предпочитате и с кой герой искате да играете. След това търсете отбор.
Влизали ли сте в League of Legends с мисълта „Днес искам да играя само с Леона“. Тиймбилдърът ще ви позволи да играете така, както искате – във всеки мач.

Работа в екип
Добрата работа в екип започва не в момента, когато се появят миньоните. Тя започва с избора на герой. Този избор влияе на цялата игра. Често попадайки в добре балансиран екип, вие от самото начало чувствате, че ви чака добър мач. Тийм билдърът помага да започнете игра именно с този герой и в тази роля, която искате, това помага на участниците да се съсредоточат на съвместната стратегия.

Играйте, както ви се иска
Тийм билдърът е разработен, така че играчите да могат да изпробват максимално широк диапазон от стратегии и състави.
Капитанът на отбора може да търси участници на определени роли и позиции, а тийм билдърът ще му подбере подходящите играчи.