ВАРНА: Хидратираща терапия за лице с козметика ETRE BELLE на ТОП цена от Студио за красота Мерилин Меджик!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Кожата на всеки се нуждае от постоянни грижи, които да спомогнат за запазване на нейното здраве и свежест.

Неблагоприятната екологична обстановка, въздействието на природните фактори (вятър, студ, дъжд и т.н.), климатиците в помещенията и редица други фактори допринасят за замърсяване на кожата с вещества, които много трудно могат да бъдат отмити с вода. Някои от тях проникват дълбоко в порите и по кожата се образуват пъпки. 

Процедурата включва:  Почистване на лицето с пилингМаска регенерираща и хидратиращаДвойна йонизация с хидратиращ гел +дрениращ масаж с апарат КатиоВитал Mary CohrЗавършващ хидратиращ гел-крем

Характерното за etre belle е способността й да разработва иновативни продукти с революционен успех. Нови активни съставки с най-високо качество в уникална комбинация с минерали, плодови и други натурални екстракти са само първа стъпка към идеята за производство на ново поколение кремове. По такъв начин са създадени козметичните серии продукти на etre belle за лице и за цяло тяло, които ефективно се борят със процесите на стареене на кожата, неблагоприятните факторите на околната среда, възпаленията и удовлетворяват класическите изисквания за всеки тип кожа: почистване, получаване на най-добрата възможна грижа за кожата, защита, подобряване на състоянието й. 

Правилнота грижа за кожата е всъщност най-голямата тайна на здравата и красива кожа на лицето.