20-те най-романтични момента от филмите на Disney

4
Добави коментар
Dama.bg
Dama.bg

Всяка жена има нужда от малко романтика, дори да не го признава. Класическите анимации и филми на Disney са пълни с вдъхновяващи любовни истории, които изобилстват от красота и романтика.

Екипът на Dama.bg  ви подготви разтапяща сърцето компилация от 20-те най-романтични момента от филмите на Disney. Любовта в тези трогателни истории винаги побеждава злото. Ех, ако ставаше така и в реалния живот! Подгответе се за най-затрогващите, вълнуващи и романтични моменти, страстни целувки и влюбени погледи. 

Флин спасява Рапунцел

Флин казва на Рапунцел: „Ти си моята нова мечта“ и я спасява. Това е най-романтичният момент от „Рапунцел и разбойникът“, който докосна сърцата ни.

Нала потърква муцуна в муцуната на Симба

Тази сцена от „Цар Лъв“ не се нуждае от никакви коментари. В света на животните това е достатъчно, за да покаже силната любов и привързаност.

Принцът събужда Снежанка

Принцът докосва устните на Снежанка и така я спасява от смъртта. Тази истинска и изпълнена с любов и живот целувка от „Снежанка и седемте джуджета“ носи толкова много романтични послания, че ни се иска да я изпитаме и ние. Има ли нещо по-истинско изобщо от това?

Лейди и Скитника си споделят вечерята

Това е най-романтичната вечеря във филмите на Disney. Лейди и Скитника хапват спагети с такъв апетит, че ни се иска да си хапнем и ние.

Уил Търнър хваща ръката на Елизабет Суон

Романтични моменти не липсват и в „Карибски пирати“. Той смята, че е прекалено добра за него, а тя – че той е твърде добър за нея. Е, една чувствена целувка със сигурност ще оправи нещата. И целият този дъжд, който прави сцената още по-вълнуваща и романтична. Красиво, нали?

Понго и Пердита се женят

Понго от „101 далматинци“ се жени за любимата си Пердита. По-разтапящ сърцата момент е единствено появата на рожбите им. Толкова много любов, толкова много романтика…

Звярът освобождава Бел

Звярът от „Красавицата и звярът“ дава на Бел магическо огледало, за да си спомни за него. След това докосва косата й… истинска романтичка.

Аладин и Жасмин си довършват взаимно изреченията

Точно тогава Аладин и Жасмин се влюбват, давайки си сметка колко се допълват и разбират. Пълна хармония!

Джак се разкрива пред Сали

Това просто трябваше да се случи. Най-романтичната сцена в „Кошмарът преди Коледа“.

Танцът на Аурора и принц Филип

Нима има по-романтичен танц във филмите на Disney? Не си ли мечтаете да потанцувате в прегръдките на някой красив принц от „Спящата красавица“?

УОЛ-И се среща с ИЙВ

УОЛ-И е убеден, че ще си остане завинаги сам, но ето че среща ИЙВ и светът изведнъж се оказва по-красиво място.

Джордж среща Mer

Джордж от „Човекът с листовете“ среща Mer случайно и осъзнава веднага, че тя е жената на мечтите му. Макар че срещата е кратка, той остава завинаги със спомена за нея. За самотника няма съмнение, че Mer е жената, която иска повече от всичко друго.

Танцът на Жизел и Робърт

Жизел танцува с Робърт в „Омагьосана“ наистина като омагьосана. И двамата разбират, че най-хубавото, което им се е случвало, е това, че са се срещнали.

Тарзан и Джей изследват заедно джунглата

Те се държат за ръце и изглеждат толкова погълнати един от друг. Тарзан сякаш вижда всичко за първи път, защото е с Джей.

Принц Ерик се събужда и вижда Ариел

Тези влюбени очи от „Малката русалка“ говорят толкова много. Ерик се събужда, след като е претърпял корабокрушение и първото нещо, което вижда е Ариел. Толкова романтично!

Посланието на Рей

Рей от „Принцесата и жабокът“ отправя най-романтичното послание към Еванджелийн и ние се разтапяме от любов и романтика…

Синият чадър открива Червения

Любовта може да бъде толкова различна, всепоглъщаща и истинска дори в „Синия чадър“. 

Херкулес избира Mer пред това да бъде Бог

Този здрав и пленителен мъж постави Mer пред всичко останало и доказа, че любовта е над всичко. Колко хубаво!

Карл прегръща Ели

Пожелаваме на всеки от вас такава истинска и неподвластна на времето любов, като тази на Карл и Ели.

Танцът на Пепеляшка и Чаровният принц

Този танц сякаш няма край! Двамата се гледат толкова влюбено, че за тях нищо друго не съществува в този момент.