Lego ще пусне 16 фигурки на героите от Семейство Симпсън

2
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Компанията Lego ще пусне 16 фигурки на героите от „Семейство Симпсън“ през май, за да отбележи годишнината от популярния анимационен филм и предстоящия епизод Lego Simpson.

Новите фигурки ще включват познати лица от Спрингфийлд, включително Кланси Уигъм, Нелсън, Мо Съслак, Апу, Кръсти и много други. Те могат да бъдат използвани с Lego къщата, която бе показана през януари.

Създателите на Семейство Симпсън са си партнирали с Lego, за да направят изцяло нов епизод, направен от цветните градивни елементи. Епизодът е озаглавен Brick Like Me и ще се излъчи на 4 май. В него ще видим как Хоумър Симпсън се събужда в Спрингфийлд, където всичко е направено от Lego блокчета.

Хоумър трябва да открие начин да избяга от този пластмасов свят, за да не остане в него завинаги.

„Ние ще ударим 25-годишнината на The Simpsons по голям начин и смятаме, че любящите феновете на Lego ще бъдат впечатлени от шоуто и това сътрудничество, което представя най-доброто от двата свята чрез емблематичния Lego и Simpsons строителен комплект, с мини фигурките и тематичният Lego епизод „, каза в изявление Джефри Годсик, президент на Twentieth Century Fox Consumer Products.

Lego фигурките ще струват по £ 2.49 и ще бъдат налични от 1 май.