Роби Уилямс с поставен ултиматум

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Британската поп звезда Роби Уилямс има поставен краен срок да реши дали се завръща в Take That или продължава музикалната си кариера като самостоятелен изпълнител.

Роби Уилямс с поставен ултиматум

Роби Уилямснапусна бандата през 1995г., но отново се присъедини към нея през 2010г. след работата си с колегата си Гари Барлоу по създаването на нов албум. Той дори участва в турнето на момчетата през 2010-2011г.

Въпреки това след края на съвместните си ангажименти с тях Роби продължи да развива самостоятелната си кариера извън групата. През 2012г. звездата стана горд баща на момиченце и трудно би могъл да бъде част от постоянните пътувания на Take That.

Изпълнителят Гари Барлоу преди време заяви, че е поставил краен срок за решението на Роби дали ще се завърне в бандата, или ще продължи напред сам.

„Трябва да знаем какво да правим до края на месец май. Проблемът е че Роби има семейство и не може да пътува с нас по турнета, но дори да не се завърне официално в бандата, ние ще продължим да работим с него, както досега“, коментира в интервю Гари./БГНЕС/ НазадДомът на Роби Уилямс в ЛондонНапред