Джони Деп: Ще се женя!

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Това стана на премиерата в Япония на най-новия филм на Деп „Трасцендентално“, в който той си партнира с Морган Фрийман и Пол Бетани. На въпроса ще се жени ли за Амбър Хърд актьорът отговори: „Фактът, че нося годежен пръстен какво ви говори?“ Деп дори вдигна ръка, за да покаже на всички пръстена с диамант върху безименния си пръст.

Това ще е първият официален брак за Деп, който живя 14 години с френската актриса и певица Ванеса Паради, но така и не се ожени за нея, въпреки че се сдобиха с две деца.

„Не съм много добър в сватбените неща. За мен това е просто формалност. Но за жените очевидно не е“, признава 50-годишният Деп, който се запозна с 27-годишната Хърд по време на снимките на „Дневниците на един пияница“ в Пуерто Рико през 2009 г.

В „Трансцендентално“ Деп играе учен, опитващ се да създаде машина, която да комбинира цялото познание за света с човешките емоции. Постиженията са му донесли слава, но и са го направили главна цел на анти-технологични екстремисти, които няма да се спрат пред нищо, за да ликвидират творението му и самия него.

Вижте снимки на щастливите Джони и Амбър >>