Анджелина Джоли пак е бременна с близнаци!

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Освен като най-красивата, Анджелина Джоли и Брад Пит са известни и като най-многодетната двойка в Холивуд.

Да си припомним:

Първо, двамата актьори имат три осиновени деца: Мадокс от Камбоджа, Пакс от Виетнам и Захара от Етиопия. Отначало само Анджи беше осивновителката, но впоследствие Брад също бе признат от съда за баща на малчуганите. Понастоящем фамилното им име е „Джоли-Пит“.

Продължаваме нататък. През 2006 на бял свят дойде малката Шайло – първото биологично дете както на Джоли, така и на Пит. Две години по-късно, дъщеричката бе последвана от момче и момиче близнаци – Нокс и Вивиан. С тях отрочетата на звездите станаха 6.

Очевидно Бранджелина не възнамеряват да се задоволят с късметлийската цифра. 

Вчера говорителят на двойката официално потвърди, че Анджи отново е бременна. При това актрисата с пълните устни вече е в четвъртия месец. 

И това далеч не е всичко! В дома на Джоли и Пит няма да има само едно ново „попълнение“. Лекарите са категорични, че Анджелина отново носи в утробата си близнаци.

Следователно, когато бебетата се родят през август, децата на Бранджелина ще станат общо 8. Родителите им ще се справят финансово, в това няма спор. Но как ще издържат физически, за нас остава загадка.

В телевизионно предаване Анджи разказа през смях, че Брад е щял да се разплаче, когато разбрал новината. И половинката му подозирала, че потиснатите сълзи не били толкова сълзи на радост, колкото сълзи на притеснение при мисълта какво ги очаква.

Имаме да добавим само още нещо по темата. Честит първи април!

Усмихнете се и забравете всичко, което прочетохте до момента – това беше нашата първоаприлска шега. Позволихме си да я направим именно на гърба на Брад Пит и Анджелина Джоли, тъй като и без това непрекъснато се появяват слухове относно вероятността да вдигнат сватба или да имат още деца.

Не забравяйте и вие да послъгвате днес. Все пак, на 1 април това се прави за здраве.

Ако шегата ви е харесала, можете да харесате и страницата на Jenite.bg във Facebook. Без майтап!