Мистериозен обект възпламени небето над Каварна

4
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Местните жители са категорични, че това, което е избухнало в небето над Каварна е космически кораб, превозващ извънземни

Мистериозен обект възпламени небето над Каварна. Местните жители са категорични, че това, което е избухнало в небето над Каварна е космически кораб, превозващ извънземни. Сигнал за това необичайно явление е подал читател на сайта ufo.bg.

НЛО над Каварна

Според информацията, г-н Д. Димов е видял на 10 март тази година, около 08:40 часа сутринта, в небето да лети мистериозно малко тяло. Секунди по-късно този необичаен обект е паднал в полето в близост до Каварна.

Г-н Димов пише, че тялото се е разбило на милион дребни парченца, секунди преди да достигне земната повърхност. При разхвърчаването на отделните частици, които се взривили във въздуха, са били засегнати няколко от близко намиращите се вятърни генератори. Все още властите в Добрич, както и Областна дирекция на МВР в града не са излезли с изявление какво е било това необичайно тяло, пише dnes-24.com.

За същия случай има сигнал и от местен жител от село Могилище, който твърди, че сутринта, докато си правел сутрешното кафе, чул силен тътен от взрив. Той погледнал в посоката, откъдето идвал необичайния шум, и видял пламъците от взривените генератори.

Първоначално човекът си помислил, че вероятно в тях се е разбила заблудена ракета от военно учение. Друга версия, споделена от читателите на сайта ufo.bg, че това необичайно тяло, което е причинило този взрив, е от избухнал в пламъци космически кораб, който бил натоварен с извънземни. Трето предположение за това мистериозно явление е кълбовидна мълния, която е паднала върху генераторите, а други пък смятат, че това е метеорит, избухнал и озарил небето над Каварна.

сподели бутон