От мъдростта на Петър Димков – чудни рецепти за здраво сърце

4
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Мъдростта на народния лечител Петър Димков е неизчерпаема, затова трябва да се възползваме от нея

С помощта на уникалния метод за диагностициране – ирисова диагностиска, народният лечител Петър Димков откривал дори зараждащите се болести в живото тяло на своите пациенти.

После изготвял специални рецепти за лечение. Те били наречени планчета, които пишел на своята пишеща машина.

Петър Димков, заедно с неговата обичана съпруга Мими

Начинът на лечение много пъти изглеждал странен. Например карал пациентите да намажат кожата си с някаква странна смес, която сами приготвяли, а после трябвало да се покриват с вестници.

В една от биографичните книги за Петър Димков, негова пациентка разказва как й се сторило тъпо да се покрива с вестници, затова използвала найлон.

Не само, че не успяла да се излекува, а задълбочила болестта. Върнала се при Петър Димков да му направи рекламация. Големият народен лечител приел жената и започнал да я разпитва дали стриктно е спазила всички указания.

Когато си признала, че вместо вестници сложила найлон, Петър Димков започнал да се смее. Тогава обяснил на жената, че найлонът спарва и не позволява през него да излязат летливите вещества от сместа, с която се намазала, докато през хартията на вестника това е възможно.

Засрамена пациентката изпълнила стриктно рецептата и после се възстановила.

Затова е важно, когато прилагате някоя рецепта на големия народен български лечител Петър Димков, без значение дали сте я научили от интернет или от неговите книги, да я приложите така, както е казал.

От мъдростта на Петър Димков в ПИК са открили чудни рецепти за здраво сърце, които предлагаме и на нашите читатели.

Рецепти за Петър Димков за сърце – част 1

 

Рецепти за Петър Димков за сърце – част 2

 

 

 

 

 

 

Рецепти за Петър Димков за сърце – част 3

сподели бутон