Уникална 7-дневна диета топи 7 кг за 1 седмица

4
Добави коментар

Уникална 7-дневна приятна диета топи 7 кг за 1 седмица

Когато човек прави диета, много е важно да не гладува, ако това не е някаква прочистваща диета, при която се пият само чайове или фрешове.

Когато се спазва обикновена диета, без значение дали е за 3, 5, 7 или повече дни, храна трябва да се приема, понеже стомахът трябва да обработва храна, а организмът да се зарежда с енергия, особено за хората, които са подложени на стресова или по-тежка физическа работа.

Прекрасна 7-дневна диета

Диетата, която ви предлагаме днес, се прави в продължение на 7 дена. По време на тези дни вие ще свалите 7 кг.

Ако сте доволни от начина, по който протича самата диета и се чувствате добре от количеството и вида на храната, която сте консумирали по време на тази 7-дневна диета, можете да я повторите и потретите в същия порядък, както и първия път, препоръчват от сайта rozali.com.

Част 1 на 7-дневната диета

Част 2 на 7-дневната диета

По време на диетата пиете колкото можете повече минерална вода и чайове без захар.

За начина, по който трябва да се пие вода, научаваме от съветите на големия БГ лечител Петър Димков ТУК.

Докато протича диетата, месото се приготвя както вие обичате – печено, сварено, може и пържено.

Не се консумират алкохол, сол и захар. Ако ви липсва сладък елемент в менюто, набавяте го чрез плодове.

Поне 20 минути трябва да изчакате след ядене, за да ядете плод или преди да се храните. Същото важи и за зеленчуците, които са извън посоченото меню.

През целия ден можете да ядете само пресни плодове и зеленчуци в неограничени количества, но може и да си направите фрешове.

Само една седмица е достатъчна, за да свалите 7 кг, а полученият резултат се запазва цели 3 години.

Ако решите да приключите само с една серия на тази диета, денем можете да си приготвяте тази напитка, която е невероятна – засища, кара стомаха да се чувства спокоен и без газове, твърдят от zajenata.bg.

Чудна напитка след 7-дневната диета

Всички продукти се поставят в блендера и се разбъркват добре. Можете да изпиете тази напитка вместо друг вид закуска, можете да я приемете около 15 или 16 часа, когато не спазвате тази 7-дневна диета.

сподели бутон