САЩ: Извънземните идват

2
Добави коментар
tedy79
tedy79

САЩ: Извънземните идват

Не е ясно какви са намеренията на извънземните – враждебни или добронамерени

Извънземни. Астронавтите от Международната космическа агенция тъкмо приключват стандартна проверка на уредите, когато забелязват странен светещ обект, който в продължение на няколко минути ту се появява, ту изчезва от погледа им. Добре тренираните летци изтръпват. На Земята подобно явление може да бъде обяснено по хиляди различни начини, но в Космоса няма светкавици, няма метеорологични балони или експериментални летателни машини. Всичко там би трябвало да е неживо и да не може да свети и изгасва по собствена воля.

„Май сме първите, които станаха свидетели на извънземен живот. Не е лошо после да се чукнем по този случай, освен ако нашите съседи нямат някакви враждебни намерение към нас“, шегува се член на екипажа.

От Земята моментално му нареждат да спре с нескопосаните шеги, тъй като случаят е достатъчно сериозен и по старите военни директиви трябва моментално да бъде потулен. Часове след странната случка от руския космичен център обявяват, че астронавтите са сбъркали сателит с извънземен кораб. Мисията е изпълнена и случаят би трябвало да бъде забравен. Само че нещата този път едва ли ще могат толкова лесно да бъдат забутани в най-мрачното чекмедже на някое чиновническо бюро. Доказателствата за предстоящ контакт с извънземна цивилизация станаха прекалено много.

Хората сякаш вече очакват с нетърпение тази първа среща и се подготвят за нея. А и извънземните гости изглежда се настаняват между нас и дори не правят опити да се прикрият.

„Военните са последната бариера пред така очаквания контакт на човечеството със същества, които ще пристигнат от друга планета. Някой някога е решил, че трябва да живеем с мисълта, че сме единствените господари на Вселената. Трудно се разбива този стереотип. Едно време църквата е горяла мечтателите, но и днес всяко свидетелство за извънземен живот се унищожава или прикрива по най-безцеремонен начин“, твърди италианецът Винченцо Синапи. Той заедно с Лао Петрили получават достъп до архивите на италианската армия, в които за последните 4 години са събрани над 50 доказателства за наличието на летящи обекти и технологии, които нямат нищо общо със земната наука.

„Сигурно и английските, и френските, и шведските военни пазят подобни доказателства, но ние няма как да го разберем. Получихме достъп до архива на нашата армия, в която има пребогат материал. Чудя се какво ли пазят другите секретни служби в цяла Европа. Ако някой получи уникалния шанс да прегледа всички документи, със сигурност ще се окаже, че ние отдавна знаем за пристигането на извънземни, но просто никой не е излязъл да го каже открито. Само на италианска територия са засечени над 50 обекти във въздуха и на сушата. Никой не казва какви са те и откъде идват. Разказите на очевидците са повече от интересни, а обясненията на спецове и военни са крайно недодялани“, твърди още Винченцо Синапи.

По същото време на другия край на света също се ражда една сензация, свързана с извънземните. ФБР най-сетне се решава да разсекрети архиви, които на практика потвърждават съществуването на извънземни. Става дума за свидетелски показания на следовател от американската военна авиация, който е бил извикан да огледа три паднали извънземни кораба в Ню Мексико.

„Ползваха услугите ми при огледа на три паднали летящи чинии. Те бяха с кръгли форми и не по-големи от 15 метра в диаметър. Съществата, които ги бяха управлявали, не бяха оживели. Свърших си работата и след това подписах декларация, че нямам право да огласявам никакви подробности от операцията“, разказва свидетелят.

Той не знае какво се е случило след това с катастрофиралите извънземни кораби. Лесно е да предположим какво се е случило. Военните са ги затворили в някой хангар и са започнали своите експерименти, без да смятат за нужно да уведомят световната общност, че въобще не сме толкова сами, колкото си мислим.

„Съвсем скоро ще имаме категорични доказателства за наличието на извънземен живот. Колкото и да се стараят, правителства и генерали няма да могат вечно да прикриват очевидни факти. Очевидците стават все повече, а явленията все по-трудно обясними. В нашата книга отделихме място на разказите на свидетели за това как изглеждат извънземните. Те са по-високи от нас, по-стройни и очевидно по-умни от нас. Очевидно нямат лоши намерения, защото досега отдавна да са приключили с нашата цивилизация“, убеден е Винченцо Синапи.