Няма да повярвате какво е хобито на Слави Трифонов

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Слави Трифонов е много запален по лова. Шоуменът често разпуска от стреса в Държавното ловно стопанство „Женда“. Той обожавал да стреля муфлони в Източните Родопи. Интересното му хоби датира от 2009 год., тогава Трифонов убил муфлон, чиито рога достигат дължина от 95 см и носят 212 точки, пишат от 24rodopi.com.

Ловното дружество е популярно и сред бизнесмени от чужди страни. Наскоро индиец си платил за отстрел на дива свиня. Допаднало му много и обещал да дойде със 7-те си братя. Освен него, търговец от Перу често посещавам „Женда“ със сина си. Най-чести гости са ловци от Турция. Четиридесет групи са дошли за лов за миналата година. Най-известният ловец, който е гостувал в района е бронзовият медалист от Световно първенство по футбол Юмит Давала. Бившият играч на „Милан“, „Интер“, „Вердер“ и „Галатасарай“ беше на ловен излет наскоро. За 2013 г. от отстрелни такси стопанството е придобило 200 000 евро.

Ловът е скъпо удоволствие, цената на трофея от муфлон варира от 600 до 5000 евро. В стопанството се ловува още дива свиня, благороден елен и елен лопатар.