Ерогенни зони според зодията

33
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Ерогенни зони според зодията

Nadpis.com

08/04/2014

Сексуалните тайни на всяка зодия.
Научете как да подлудите партньора си.

Може ли с едно докосване да докарате партньора си до екстаз? Напълно възможно е, стига да знаете точно къде да го докоснете.

Овен

Овенът ще достигне седмото небе само с един масаж на глават. Нежното докосване в горната част на скалпа също ще помогне страстта да нахлуе с бясна сила.

Телец

Зоната на шията и врата са еротичните зони на телеца. Той си пада и по масажите с ароматни масла. Ако към това се прибави и хубава храна, всичко върви в правилната посока.

Близнаци

Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Език през гърдите му, от лактите до подмишниците може наистина да го побърка за секунди.

Рак

Известно е, че раците могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най-чувствителната област от тялото са гърдите, орално или ръчно стимулиране на зърната. Трикове от Кама Сутра да им се демонстрират обаче, не е нужно.Те няма да ги разбират.

Лъв

Гърбът е особено чувствителен. Много харесват всички видове масажи, направени с особено внимание и без никакво бързане.

Дева

При девата областта на корема е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с коса. Необходимо му е да се подготви, защото най-важните зони за него са – корема, коленете, пъпа.

Везни

Долната част на гърба и дупето са чувствителните области на везната. Мъжът везна възприема света визуално – при него стриптийз е кодовата дума. Той с радост ще отстъпи на желанията на партньорката си и даже ще й се подчини в леглото.

Скорпион

Това е зодиакалният знак, който има най-много активно еротично въображение. Всяко кътче трябва да произведе максимално количество удоволствие. И не забравяйте да включите в програмата орален секс.

Стрелец

Най-чувствителната зона са бедрата от външната и вътрешната страна. Едно преминаване с нокти по мускулите на краката и  стрелецът е вовеки ваш.

Козирог

Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им или по устата. Плюс масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба.

Водолей

Най-засилени ерогенни зони са: прасците или глезените. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие на 100%.

Риби

Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст. Ако потривате пръстите си с тези на рибата до вас, със сигурност тайната на възбудата вече е разкрита.

Коментари

коментара