Учителят Петър Дънов пророкувал, Николета Йорданова потвърди

3
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Една история, която е била пророкувана от Учителя Петър Дънов, а после потвърдена и от младата ясновидка Николета Йорданова

Преди време нашумелият медиум Евелина Лютова осъществила контакт с духа на Учителя Петър Дънов. Наред с другите съвети, които изпратил от Отвъдното, Учителят Петър Дънов казал, че ще има Трета световна война.

Учителят Петър Дънов и Николета Йорданова са на едно и също мнение

Но тази   война няма да бъде като нам познатите, а ще бъде психотронна. Ще се води на енергийно и подсъзнателно ниво.

Точно тези думи на Учителя Петър Дънов бяха потвърдени и от Николета Йорданова.

В интервю за TV7, Николета Йорданова обясни, че тази война вече е избухнала.  Виновни са масони, около 200 души, които държат огромна част от общото количество пари у нас. Тези масони са подчинени на илюминатите, написаха в БЛИЦ.

Илюминатите в миналото били приемани за секта, която е забранена. Те твърдят, че знаят тайните на Вселената – претендират, че са просветени.

По принцип истински просветените хора, известни като адепти, които живеят някъде из Тибет и Хималаите в специални енергийни зони при изключителни мерки за сигурност и защита, работят за прогреса на човечеството.

Те контактуват по телепатичен път със световните лидери и им внушават идеи за мир, за равенство, за човешка търпимост и други. Но се оказва, че не всички лидери и първи хора в отделните държави са склонни да се вслушат в своя вътрешен глас.

Има други, които се вслушват в него, но са поставени  в такива обстоятелства, при които не могат да направят кой знае какво добро.

Третата световна война, която е започнала цели да осигури по един скрит начин (без явни военни действия) надмощие и власт на определени групи от хора над населението на цялата държава или на целия свят.

Изследователи на психотропните прояви твърдят, че най-влиятелните хора „наемат“ други, по-малко влиятелни, които да им слугуват чрез способи като зомбиране, внушение и други.

Хора изпълняват заповеди на други хора против тяхната воля без те да осъзнават това нещо.

Наскоро един българин повдигна въпроса за много скрити и натоварени с негативна енергия символи в БГ банкноти. Повече по случая прочетете ТУК.

Възможно е и те да са част от тази психотронна война, за която пророкувал Учителят Петър Дънов, а Николета Йорданова потвърди.

сподели бутон