Идея за пролетта: цветя в косата в стил Долче и Габана » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Едва ли има по-чувствена комбинация от жена с цветя! Когато се съберат на едно място тези две нежни създания на природата, красотата е гарантирана! Затова флоралните елементи са един от любимите мотиви на модните дизайнери при създаването на дамска мода.

Днес ще ви дадем идея, как да „вплетете“ една романтична и актуална тенденция във визията си. Множество цветя в косата са вдъхновяващ тренд, който италианската марка Dolce&Gabbana наложи през този пролетно-летен сезон. Аксесорите с флорални декорации, без съмнение ще ви превърнат в богини!

Невероятни ленти за коса, окичени с много малки цветенца украсяваха косите на манекенките, които предствяха колекцията за топлия сезон. Изяществото и женствеността на нежния пол се подчертават по-чудесен начин чрез тези флорални творения.

Ние ги препоръчваме и на младите дами, на които им предстои абитуриентски бал. Чрез подобен моден аксесоар за коса, те биха подчертали своята красота и младост. Живите цветя също са страхотно решение, но може да заложите и на диадема с флорални елементи.

Ако решите да изберете тази тенденция, подходящо е косата да бъде вдигната в кок, който може да бъде направен и от плитка. Чудесен вариант е по-небрежната бохемска стилистика на тази прическа.

Открихме венци и ленти са коса, украсени с красиви цветя в британския онлайн магазин newlook.com. Извадете на показ най-романтичната си и чувствена страна през тази пролет!

Автор: Делица Цонева