Модни находки на седмицата: миди поли » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

През пролетно-летния сезон за 2014 година една от горещите тенденции, които налагат модните дизайнери и брандовете са женствените миди поли. Днес ще обърнем внимание именно на този тренд, като разгледаме моделите с разкроена кройка, която звучи изключително романтично и нежно!

Полите със средна дължина са не по-малко сексапилни от минитата. Миди моделите модат да достигат до колената, малко под тях или до средата на прасеца. Избирайте колко дълга пола да сложите в зависимост от това, коя част от краката си искате да подчертаете като най-красива и изящна или да скриете някакъв недостатък.

Може да заложите на вариант с плисета, прекрасен солей, който придава ефирно присъствие на всяка дама или модел с А-образен силует. Тези поли са идеални за работното място, за среща с приятелки или любимия мъж и дори за парти, ако ги съчетаете с високи токчета и секси топ.

Когато избирате връхните си дрехи ви съветваме те да достигат нивото на талията, за да подчертаете кройката на полата. Ако тя е с дължина до коляното, може да я комбинирате и с пролетен тренч.

Вижте нашите красиви и женствени предложения, с които да допълните гардероба си. Продуктите са от онлайн магазините: 3suisses.bg, shopping-terapia.com и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева