Дита фон Тийз с колекция шикозни очила » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дита фон Тийз се наложи не само като красив модел, но и като доста успешен дизайнер. Тя е известна с модните си линии изкусително бельо, което създава, за да подчертае сексапила на дамите.  Сега красавицата реши да развие таланта си и в друго модно поприще.

Ако сте почитател на класиката, ретро тенденциите и стила на Дита фон Тийз със сигурност ще ви допадне страхотната линия слънчеви очила, която звездата реши да пусне в продажба. „Кралицата на бурлеската“ си сътрудничи със ситуираната в Лос Анджелис компания DITA Inc, за направата на колекцията. Тя ще бъде пусната по магазините през май, на прага на горещия летен сезон.

Модната колекция очила на Дита ще включва 10 различни модела, като цената варира между 235 и 285 долара. Те очароват с типичното за стила й артистично звучене, като хит са „котешките“ рамки. Звездата обяснява, че се е постарала да придаде модерен вид на ретро тенденциите. Въпреки че рамките имат винтидж привкус, дизайнът е пречупен по-един нов и сексапилен начин.

Брюнетката споделя, че целта й е била, да създаде колекция, която да се превърне в класика: „Това със сигурност не е  еднократна линия модни очила, те са направени да издържат на времето и тенденциите“, категорична е дизайнерката им.

„Вдъхновението зад колекцията на Дита фон Тийз беше да се създадат елегантни женствени модели с класическо звучене, така че жените да могат да носят очилата за всякакъв повод„, споделя John Juniper, който е съосновател на DITA Inc.