15 нови пожелания за Великден 2014

1
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Ако са ви омръзнали сухите пожелания за Великден, които се копират измежду сайтовете и искате да изберете подходящо пожелание за Великден 2014-та може би тази статия ще ви допадне!

/ Общ поздрав за Великден/
Честит Великден!
На този ден споменът е Велик за теб, за мен и за всеки човек, който вяра има във утрешният!
/ Поздрав за Баткото и Каката за Великден /
Бате честит ти Великден, честит и на Кака, пожелавам ви да сте живи и здрави и насоки за живота с опита си да ми дарите, защото вие сте ми еднички на света, както Иисус Христос е единствен спасител на света!
/Поздрав за Майката за Великден/
Майко добра, мила и обична твойте майчини ръце, толкова години козунаци месили и яйца боядисвали, златни са те! Честит да ти е този ден Велик в който ти толкова време и любов си вложила!
/ Поздрав за Бащата за Великден/
Да си жив, да си здрав, твойте мисли да ме водят напред както досега като Морски Фар пътя до сушата да ми показват. Татко драги Великден е сега и искам да ти честитя!
/ Поздрав за Бабата за Великден/
Бабо ти си ми една и най-добра, като твойте гозби втори няма, като твойта обич само майчината помня! Великден винаги ще помня с твоят козунак който първи вкусих през живота си най-вкусен!
/ Поздрав за Дядото за Великден/
Ти си мой дядо, ти си ме закрилял винаги когато е трябвало и винаги ще те обичам и уважавам, нека да си здрав и честит и този Великден да ти е на щастливият до сега!
/Пожелание към Чичо и Стринка за Великден/
Като вас няма други, вие сте ми най-близки след моите родители, вашите брат и сестра, толкова години заедно расли и играли под бащиният свод на къщата вековна. Велик е този ден защото още заедно се събираме пред трапезата богата!
/Пожелание към Приятел за Великден/
Великден е днес и ти си отново със мен, пожелавам ти да си здрав, прав и корав дори повече от мене, за да имам на кой гърба си в нужда да опирам, да си богат на внимание и любов и ако нещо искаш да го постигнеш.
/Пожелание към Приятелка за Великден/
Ти си най-красива, мила и добра, моя първа опора в нужда, болка и когато зная някоя клюка :), пожелавам ти за днес Великден да танцуваш с финес и всичко най-хубаво да ти се случва до нощес!
  / Поздрав към Любимата за Великден/
Най-мила моя на света, искам да си на Великден най-щастливата от рода! Каквото искаш ще ти сваля дори това да е и звезда, ако искаш ти вода от 9 планини ще ти донеса! Само щастие да има в твоята глава!
/ Поздрав към Любимия за Великден/
Великият ден искам да ти честитя, да ти кажа че ти си моята любов най-голяма на света! Да си жив и здрав и винаги до мене първи нареден!
/Общо пожелание за Великден/
Весел ви Великден, весели да сте и вие, все така усмихнати и щастливи, да се виждаме всяка година и от година на година още по-добре да става!
/Пожелание за Великден когато сте закъснели/
Който Великден последен честити, неговото пожелание най-напред ще се осъществи. Пожелавам ви да сте най-здрави и проблемите да бягат от дома ви!
/Пожелание за Великден когато сте подранили/
Аз ви виждам първи и първи ще ви пожелая, радостен Великден сега и от сега нататък винаги в къщата ви да има. Берект и щастие също да не ви подминават!
/Пожелание за Великден когато някой друг вече е казал пожеланието ви/
С тази лесна конструкция вие ще можете да създадете почти всякакви пожелания за Великден! Просто следвайте стъпките и заместете с думи които сметнете за добре…

1. Бързичко да ви пожелая да сте (живи,здрави,задружни,сплотени и всякакви подобни синоними неизползвани до момента) преди и след Денят велики.

2. Винаги да сте (щастливи,усмихнати,весели,радостни,бодри и т.н.) през тази година!

Можете да размествате изречения, за още по голяма уникалност, например първото да стане 2-ро и обратното.

С тази приятна и лесна за помнене заготовка на пожелание за Великден вие можете на практика да създавате неограничен брой пожелания за Великден 2014 и дори нататък!

Ако темата ви е харесала можете да научите още нещо за Великден 2014!

Или да се възползвате от специалната промоция за Великден…