Ноктопластика Варна – Ноктопластика Варна от Stella Nails

1
Добави коментар
didolan4o
didolan4o

Професионален курс за поставяне (удължаване и сгъстяване) на мигли по американска технологията „Косъм по косъм“

Удължаването и сгъстяването на мигли с американската технологията “Косъм по косъм” е нов начин с който се увеличава дължината и се сгъстяват естествените миглите. Този метод не вреди на миглите. Копринените мигли се апликират една по една (косъм по косъм) без да имат контакт с клепача. За по-добър резултат се използва дължина на миглите между 8-15 милиметра. Предлаганите мигли са с различен цвят и обем като това е спрямо по голямото търсене на пазара. Професионално поставените и правилно поддржаните мигли издържат до 3 месеца.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУРСА Курс за поставяне на мигли Косъм по косъм е с продължителност 1 ден и включва теоретична част и практическо обучение. Работи се в групи по двойки, с цел да се обърне специално внимание на всеки курсист, като се разполага със самостоятелно работно място и необходимия комплект материали. Необходимото оборудване и продукти са предоставени от нас и са включени в цената на курса.

ПРОГРАМА НА ОБУЧЕНИЕ Теория – запознаване с техниката за поставяне и удължаване на мигли Косъм по косъм. Запознаване с материалите, оборудването и продуктите. Запознаване с видовете мигли и техните характеристики.Техники на вграждане и технология на процедурата.

Практическа част – удължаване и сгъстяване на мигли “Косъм по косъм” върху модел, ако курсиста е осигурил модел при необходимост

АМЕРИКАНСКАТА ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА МИГЛИ “КОСЪМ ПО КОСЪМ” навлиза широко от няколко години. За използването на този метод се изисква голям професионализъм. Системата позволява да се придаде обем и цвят на миоглите, а не само да се удължат и сгъстят, като не е необходимо използването на спирала, което е и основното предимство на технологията. Лепилото притежава хирургическа здравина и е хипоалергенно. Препоръчва се посещението при специалист поне веднъж месечно, за да се добавят още мигли на мястото на липсвашите, понеже имат кратък срок на живот. При правилно избрана дължина на миглите загубата ще е напълно незабелижима.