Диляна Попова елитна компаньонка? | Teenproblem.net

12
Добави коментар

Топмоделът Диляна Попова е избрана за една от главните роли в новия филмов проект на продуцентите на „Дзифт” – „Love.net”. В актьорския състав на лентата също така влизат и утвърдени имена като Христо Шопов, в ролята на хирург, който си намира любовници в нета, и Захари Бахаров, в ролята на журналист от известно мъжко списание, който събира материали за работата си от интернет. Като голяма изненада може да се приеме участието на певицата Йорданка Христова, както и на младата режисьорка Диана Добрева, влизащи в ролята на майка и дъщеря
Продуцент и сценарист на филма е Матей Константинов, който твърди, че е харесал Диляна Попова за главната женска роля, заради „слънчевото й излъчване”, а режисьор на лентата е Илиян Джевлеков.

Филмът разнищва любовните истории, които се зараждат в нета. Сюжетът проследява аферата на журналиста Андрей (Захари Бахаров) с изпепеляващо сексапилната елитна компаньонка Ники (Диляна Попова), която обаче има претенциите да си ляга само с красиви, умни и… разбира се, богати мъже.