Витаслим / Vitaslim ПРОМОПАКЕТ „Тънка талия“

13
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Витаслим Лайн 30капсули + подарък Витаслим Лайн дъвки.

Vitaslim Line забързва изгарянето на подкожните мазнини, най-вече в проблемните зони и стопира образуването на нови. Намалява обиколката на талията, прави бедрата по-тънки и стегнати и „прибира“ ханша. Превръща мастните натрупвания в мускули и така тялото става стройно и изваяно. Балансира обменните процеси в организма, което осигурява задържане на постигнатото тегло задълго и съдейства за избягването на йо-йо ефект. Работи максимално добре, когато се съчетае с повече движение.

Състав:

Конюгинирана линолова киселина 305 mg, Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract) 100 mg , Екстракт от гуарана (Guarana Extr.) 50 mg, Хром (като Chromium (III) Chloride 25 µg, Помощни вещества: бял пчелен восък, соев лецитин/,глицериди на мастните киселини (Е471

Уникалната комбинация от четири натурални съставки подобрява метаболизма и обмяната на веществата. Намалява апетита към сладко и поддържа в нормални стойности кръвната захар. Ускорява освобождаването на енергия в тялото и повишава тонуса.

Предупреждения: 

Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба.Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин ).

 

 

Дъвките Vitaslim Line съдействат за поддържането на нормално телесно тегло. Двете активни съставки – екстракт от гуарана и екстракт от зелен чай, подпомагат разграждането на мазнините и допринасят за активизиране на обменните процеси в организма. Дъвката без захар спомага за намаляване на деминерализацията на зъбите и за редуциране киселинността в зъбните плаки. Деминерализацията на зъбите и киселините в плаката са рисков фактор за развитието на зъбен кариес.

Дозировка:

По 2 дражета 3 пъти дневно след основните хранения. Благотворният ефект се получава при дъвчене на 2-3 g дъвка без захар в продължение на 20 минути поне три пъти на ден след хранене.

Предупреждения: 

Прекомерната консумация може да предизвика слабително действие! Продуктът е източник на фенилаланин! Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

 

*Промоцията е валидна само за поръчки направени онлайн. При желание от Ваша страна можете да получите поръчаните продукти в някой от обектите ни. Моля, преди да финализирате поръчката си, да посочите в кой обект желаете да ги получите.

Прочети още

3

от Габриела Савова, 27 Авг 2014

Витаслим / Vitaslim ПРОМОПАКЕТ „Тънка талия“
На мен ми харесва този продукт. Подобри функцията на стомаха ми и за три месеца свалих 3 кг. А изобщо не бях променила храненето си. Наистина килограмите са малко, но на мен ми бяха голям проблем, а засега не са се възвърнали

Прочети още