Бестифлекс Стави сашета х30

13
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Бестифлекс Стави спомага за поддържане здравето на костите, допринася за нормалното функциониране на ставите. Участва в естествените регенерационни процеси на ставния хрущял.

Бестифлекс стави се препоръчва на възрастни хора, на пациенти страдащи от ставни болки поради наднормено тегло или затлъстяване, на хора, които се занимават със спортни дейности, засягащи ставите, както и за всички хора над 40 годишна възраст, които желаят да запазят добрата си физическа форма и да и се радват възможно най-дълго време.

Подходящ за:

Възрастни

Активни съставки:

1 саше съдържа хидролизиран колаген 10g и витамин С 200mg.

Не съдържа холестерол, пурини, глутен, мазнини, ГМО. Съдържа чисти протеини.

Дозировка:

1 саше дневно. Добавете към сашето 100ml мляко, айрян или вода и изпийте веднага.

Препоръчва се прием поне 3 месеца.

Предупреждения:

Бестифлекс е хранителна добавка, предназначена само за възрастни. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да се съхранява на сухо място, при стайна температура. Пазете далеч от деца.

 

В европейски план най-новата тенденция сред хранителните добавки за профилактика и подпомагане на лечението на болестите и възпаленията на хрущялната тъкан са продуктите на колагенова основа.

Орално приеманите продукти на колагенова основа осигуряват правилното протичане на процесите на образуване и възстановяване на клетките на ставния хрущял и поддържат защитните реакции в хрущялната тъкан, като повишават подвижността и намаляват болката. Освен това, колагенът повишава плътността на костната тъкан и подобрява усвояването на минералните вещества.Научните изследвания показаха, че след едномесечен прием на колаген чрез БЕСТИФЛЕКС стави се наблюдава по-добра подвижност, а след три месеца общата подвижност и гъвкавостта на движенията са се увеличили и се наблюдава значително възстановяване.Бързо получените резултати и удобния прием на препарата БЕСТИФЛЕКС стави са някои от предимствата, които повишават удобството на пациентите.

Прочети още