Рап идолът FAT JOE със световна премиера на новия си сингъл Just Another Day в Jim Beam Club Студентски град

16
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Рап идолът FAT JOE със световна премиера на новия си сингъл Just Another Day в Jim Beam Club Студентски градСТУДЕНТСКИ ГРАДМАРИЯ ИЛИЕВА, КРИСКО, ИГРАТА И ДРУГИ РОДНИ ЗВЕЗДИ-ЧАСОВЕ ПРЕДИ КОНЦЕРТА НА FAT JOE В КУЛТОВИЯ СТОЛИЧЕН КЛУБ

Пионерът на черните партита в страната Jim Beam Club Студентски град за пореден път посрещна на сцената си една от звездите на световната Hip-Hop & R’n’B сцена-Fat Joe. Изявата на хитовия изпълнител бе чакана месеци наред с нетърпение от многобройните му фенове най-вече поради факта, че това беше първото му гостуване в страната. Сред тях бяха и попзвездата Мария Илиева и рапърът Криско, които се бяха настанили във ВИП-сектора на клуба часове преди старта на концерта.

Рапидолът кацна в София вчера в късния следобяд след своя изява в Германия, съпровождан от личния си DJ и поддържащ MC, като веднага след кратка почивка в изискан апартамент в петзвезден хотел се отправи към Студентски град. Кортежът от лимузини пристигна малко след полунощ в Jim Beam Club, където в специално подготвената луксозна гримьорна го очакваха марков алкохол, екзотични плодове и скъпо шампанско. Fat Joe демонстрира завиден професионализъм, като излезе на сцената под съпровода на взривяващо интро точно в уречения час. Плейлистът на скандалния рапър буквално взриви публиката, тъй като в него бяха включени знакови негови хитове от самото начало на кариерата му до наши дни, както и специално подготвени ремикси на множеството му колаборации с други звезди на Hip-Hop & R’n’B жанра като Chris Brown и Ja Rule. В момента, в който многобройните почитатели на звездата бяха достигнали до върховата точка на екстаза, Fat Joe изненадващо представи за първи път съвсем прясната си продукция „Just Another Day“, реализирана в сътрудничество с Rick Ross, French Montana и Tiara Thomas. Композицията безспорно притежава мощен хитов потенциал, тъй като съчетава класическото рап звучене на Източното крайбрежие с кадифените вокали на Tiara Thomas.

След края на концерта Fat Joe се наслади за кратко на купона в Jim Beam Club, като между наздравиците с присъстващите родни звезди не пропусна да се снима с много от своите почитатели, както и да раздаде няколко автографа. Феновете му бяха приятно изненадани от факта, че славещият се с острия си език и безкомпромисен характер латинорапър въпреки късния час и натрупаната умора след натовареното му европейско турне, ги допусна до себе си и им позволи да се докоснат до частица от славата му.