Шок! Кейт Мидълтън и принц Уилям се разделят?! Вижте коя друга топли леглото на принца!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Очевидно щастливия край от приказките ще подмине една от най-известните и харесвани звездни двойки- Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Само три години след като видяхме уникално красивата им и пищна сватба и раждането на бъдещия принц, семейството е на път да се раздели. От близки източници на кралското семейство стана ясно, че отношенията между Кейт и Уилям са силно обтегнати и като нищо в най-скоро време да приключат. Причината, както винаги, е повече от банална. Разбира се става ума за друга жена, любовница, която се набъркала в отношенията между Мидълтън и принца.

По-скандалното в случая е не ,че принца си има любовница ,а коя точно е тя. Оказа се ,че

Advertisement:

Advertisement:

„баджаначката” на Кейт е именно най-добрата приятелка на Уилям- Джесика, с която той имаше връзка малко преди да се ожени за сегашната си съпруга. По принцип официалната информация тръби,че Джесика Крейг  отдавна вече е  бивша на принца и настояща най-добра приятелка, но не малко хора говорят и ,че Крейг е също като Камила за принц Чарлз.

От източниците , които разкриха тези пикантни подробности за отношенията на принца и съпругата му споменаха също ,че цялата кралска фамилия знаят за любовният триъгълник, в който се е забъркал Уилям, но упорито се правят на разсеяни и не говорят на тази тема, но истината си пролича почти веднага ,след като Джесика отмени

годежа си. Тогава вече на всички им стана ясно за какво иде реч и ,че Кейт вече не е никаква на Уилям, освен на документи.

Тези уж измислици на жълтите медии още повече се затвърдиха след като преди известно време принц Уилям замина на лов именно с Джесика и брат си Хари, и съвсем случайно забрави да покани със себе си законната си съпруга. Близки до Кейт ,обаче, разкриват ,че известна вина за студеното отношение на Уилям към нея има и самата тя, защото след като стана придворна дама тя започнала да се държи скучно, с всичките ѝ маниери и строго преценено поведение, и по този начин отегчила до безобразие Уилям, който искаше да избяга именно от този начин на живот.