Да ви хванат в (секс) крачка

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Ами сега? Хванати в щуро секс геройство с любимия на видно публично място! От Розали получавате шумни аплодисменти и гръмко Браво! за авантюристичния ви дух. Но, ако секс сценарият ви включва изневяра, не се надявайте на помилване, ако ви спипат.

Това е една от най-неловките секс ситуации, способни не само да развалят иначе обещаващия секс, но и да ви превърнат в обект на присмех, критика…, но и завист за неудържимата ви страст и възможността да я консумирате без задръжки. Според много двойки бързият секс под напрежението да не ви спипат е многократно по-вълнуващ.Сексът на екс на нетрадиционни публични места ескалира възбудата до рекордни нива и е точно това, което търсят много двойки, отегчени от еднообразния секс по учебник.

Ето няколко местенца, където никога не сте правили секс и които са идеалното решение за това как да повишите адреналина си при реалната опасност да ви хванат в секс крачка. Но не винаги, когато ви спипат „на калъп“ може да се разминете само с усмивка и изчервяване. Хванат ли ви на бюрото в офиса или някъде на публично място, навярно сексуалното ви премеждие ще ви излезе доста солено. Другият възможен вариант да ви спипат в секс крачка е добре познатият сценарий от хилядите вицове за жената с любовника и съпруга, който се прибира от командировка. Още неловки секс ситуации:

Да се спука презерватива. Винаги има и план „Б“ – хапче за спешна контрацепция. Да ви арестуват. В България може би не, но на Запад това е естествената развръзка, ако ви хваната в секс крачка. А вас хващали ли са ви в секс крачка?

04.04.2011/Ели Йорданова