Борис Солтарийски в очакване на бебе?

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Само за няколко часа новината, че Борис Солтарисйки ще става баща се разпространи с бясна скорост из всички онлайн медии. Майката се казва Аделина Димитрова. До тук нищо шокиращо…

Според излязлата информация обаче Аделина е бившата любовница на Слави Трифонов. Аделина се запознава със Слави чрез участието си в конкурса „Умна и красива“. Връзката им е страстна, но епизодична.
Припомняме, че това не е първият случай, когато Слави и Борис имат връзка с една и съща жена… Преди да отиде в прегръдките на Дългия, сегашната му изгора- Мартина имаше мимолетна връзка с Борис…

Но нека се върнем на днешната пиперлива новина. Преди броени дни Солтарийски е споделил на колегите си, че ще става баща. Всички били втрещени, защото той е известен със своето свободолюбие и ергенлък. След като изрекъл името на бъдещата майка, това било кулминационният момент. Никой не е подозирал, че той има връзка с 25-годишната Аделина Димитрова.

Преди време, когато тя се появи за първи път в ТВ формата „Умна и красива“, Слави не скри възхищението си от нейната красота и сподели пред камерите, че не е виждал по-красива жена. След като развлекателния формат приключи, Слави я назначи в предаването си на работа. Вижте сайта на шоуто и ще видите, че хубавицата вече една година тихомълком работи в предаването като помага за посрещането и настаняването на гостите. Аделина в момента е в края на третия месец, а бебето се очаква да се роди през есента. 

След участието си при Слави, Аделина беше забелязана от различни модни брандове и се снима за различни кампании. 

Според злите езици, Слави ще изгони от екипа си както бременната Аделина, така и Борис Солтарисйки, защото нямало да търпи турски сериали. Припомняме, че въпреки изричната заповед на водещият в екипа му да няма никакви любовни взаимоотношения, Годжи и Грахич не устояха на изкушението и вече не крият своите симпатии. Дали Слави ще понесе и тази любовна афера, или ще си затвори очите…остава да изчакаме и да разберем!