РЕМОНТ НА ПОКРИВИ „ХИДРОИЗОЛАЦИИ“ СОФИЯ

4
Добави коментар
ltblue2
ltblue2

Цялостостната услуга по ремонт на покриви включва следните дейности:

Претърсване на покриви

Ремонт на покривите се извършва като първоначално те се разкриват и почистват от прах и счупени керемиди. Подменят се изгнилите в следствие на течове покривни греди и дървени летви.

Хидроизолация на покриви

След пълния ремонт на дървената обшивка на покрива полагаме нова хидроизолация. Предварително са ремонтирани и подменени всички обшивки – около комините, бордове и улами, както и челните дъски. Целта е да се направи невъзможно проникването на вода през тях.

Измазване на капаци

Капаците по покривите се замазват, така че да създават минимален риск за течове.

Ремонти по комините

Ремонтите на комините могат да включват всичко – от измазване с вароциментова мазилка, шпакловане и боядисване до пълно изграждане на нови комини, поставяне на шапки от бетон или ламарина.

Ремонт капандури

Капандурите внимателно се испектират за наличие на пролуки, повредени хидроизолационни елементи и други. Извършва се подмяна на остарялата и напукана хидроизолация. Преглеждат се и подменят обшивките. Подменят се уплътнителите, които стареят с времето поради действието на UV лъчите и температурните разлики.

Ремонти на улуци

Почистват се улуците и се преглеждат за увредени и пробити участъци. Подменят се нягодните улуци и се проверява закрепването им. Ремонтират се или поствят се казанчета и водосточни тръби така, че събираната вода в улука да бъде отведена от покрива.