ортези – Евтини стоки от Promo-Stoki.com – Таблети, смартфони, gps на

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

Ортезите са ортопедични консумативи, които служат за подкрепа на различни части от тялото. Основната им задача е да подобрят или възстановят функциитена увредените зони по механичен начин. Изработката им не е лесна работа и включва познания по анатомия, биомеханика, физиология, анализ на походката и дори математика и инженерство.

Наименованието им идва от гръцката дума „орто“, която означава „прав, изправен“. Голям скок в развитието им има след двете световни войни, заради големия брой осакатени войници.

Изработени са от различни видове материали, включително термопластични, въглеродни влакна, метали, еластичен плат или комбинация от тях.

Използването на ортези ще ви помогне при следните случаи:

* Контролиране, ограничаване или обездвижване на крайници и стави, пострадали при травма или заболяване (например артрит).
* Поемане на част от тежестта върху дадена част от тялото.
* Оказване на защита и помощ след нараняване и предотвратяване на по-сериозна контузия, чрез контролиране на движението или подкрепа и стабилизиране на походката.
* Ограничаване на движението в дадена посока при счупвания или разтягания.
* Подпомагане на рехабилитацията и възстановяването ви.
* Ограничаване и намаляване на болката.
* Увеличаване на вашата подвижност и независимост от чужда помощ.
* Спортистите също могат да използват ортези за предпазване от контузии и за оптимизиране на тренировките си.

Има различни видове за отделните части на тялото – за горни и долни крайници, за торс, за шия и т.н.

Консултирате се с лекар, преди да купувате каквото и да е, за да сте сигурен, че изборът ви е правилен.
В нашия онлайн магазин, Promo-stoki, ще намерите качествени ортези, добре подредени по категории, които можете да разгледате на спокойствие от дома си. Сайта ни е функционален и лесен за сърфиране. Ние сме винаги на линия за допълнителни въпроси по Скайп или по телефона. Намерете нужния ви продукт и поръчайте. Доставката е в рамките на 24 часа.