Горещо! Мая Бежанска си ПОКАЗА нарочно ЗАДНИТЕ ЧАСТИ в „Като две капки вода”!

1
Добави коментар

Актрисата Мая Бежанска, определено, успя да придаде доста пикантен привкус, на последното издание, на имитаторското риалити „Като две капки вода”! Актрисата трябваше да влезе в ролята на поп принцесата Бритни Спиърс, само че, май, май, се беше вживяла повечко в имитираният образ!

Точно като кака Бритни, така и Мая успя, волно или неволно, да покаже какво има под рокличката си! Е, за разлика от Спиърс, Бежанска поне си бе направила труда, да си обуе бельо, но дори и с него гледката беше доста пикантна! Докато Мая пееше и танцуваше в костюмчето на стюардеса, с което

Advertisement:

Advertisement:

стилистите на предаването я бяха облекли, операторите, както и водещите, Зуека и Рачков, плакнеха очи в задните и части! Дължината на роклето бе толкова мини, че всяко едно навеждане на Бежанска предоставяше прекрасен изглед към задните и части, пък макар и те, обути в бельо!

И докато всички плакнеха очи в стегнатите задни части на Мая, тя дори за секунда не спря да го поклаща предизвикателно. Да се чудиш – случайно ли го показва или не?! Ако е взела пример от Бритни, в чиито образ влезе, оставането и по гащи на сцената, далеч не е неволно. Няма как, обаче, да и се

отрече, че за над 40-те си години, Бежанска демонстрира страхотно тяло, което бе и подобаващо оценено, от Зуека и Рачков, на които, направо им течаха лигите, докато актрисата танцуваше и пееше на сцената. Като се има в предвид, че и двамата са обвързани, можем само да предполагаме какво ги е чакало, у дома!

Оставането по гащи, на сцената, далеч не е първият гаф на Мая Бежанска, в „Като две капки вода”, но определено е най-пикантния! Преди време тя си изплю и изкуствените зъби, докато имитираше. Дано за в бъдеща да плюе по-малко и да показва повече, пожелават си от екипа на предаването!