Венета Харизанова изригна! Нападна родните чалгарки и стилът им на обличане! Ето защо!

1
Добави коментар

„Преди обед” показа Венета Харизанова такава, каквато е!

Журналистка от предаването „Преди обед” , което се излъчва по Би Ти Ви, имаше уникалната възможност да надникне в домът на Венета Харизанова. Тя бе поканена в дома на Харизанова ,за да разкрие някои неща за себе си. Венета посрещна журналистката съвсем семпла ,без грим и прическа, а целта на срещата бе Харизанова да даде някои съвети за абитуриентките, които в момента сам под бална еуфория.

В ефира на Би Ти Ви, Венета отправи апел към чалга певиците да се съобразяват малко как се обличат,

Advertisement:

Advertisement:

защото малките, подрастващи момичета копират от тях стилът им на обличане, който в доста случаи е наистина фрапиращо ужасен и разголен. Според Харизанова това е един проблем , който в момента бушува в страната ни, именно защото малките момичета подражават на голите каки от чалготеките и се стремят да се обличат „фолкаджийски” като тях, за да привличат мъжкото внимание.

Красивата моделка посъветва младите абитуриенти да не копират досущ това ,което виждат по телевизията, а да се доверят на семплото и модерно. Така ,например, Харизанова посъветва,

ако някое момиче е решило да покаже малко повече бюст, то задължително краката да са ѝ покрити, а ако е решила да покаже крака, то бюстът да е изцяло закрит. В случай ,че балната принцеса е заложила на масивно,голямо колие, то обиците трябва да се семпли и почти незабележими, за да може акцента да падне върху колието.

Според Венета, главен проблем на момичетата е ,че копират кичестите и фрапантни визии на фолк певиците, а те, пък, от своя страна не се съобразявали с това ,че малките момичета ги копират и веят плът и бюст навсякъде,гневи се моделката.