Зет, сладък като мед! Делян Пеевски впечатли родителите на Цвети Янева! Ето как!

1
Добави коментар

Ех, че сладък зет, сладък също като мед …

Голямата любов между Цветелина Янева и Делян Пеевски явно е преминала на следващо ниво-запознанство с родителите. Оказа се ,че Делянчо е обичан от цялата фамилия на Цвети, а той в знак на благодарност и угажда на всяка прищявка.

Всеизвестен факт е ,че преди Цвети Янева да се захване с депутата от ДПС –Делян Пеевски, публиката и феновете ѝ бяха доста малко и общо взето на пръсти се брояха. Е, имаше и такива, които си харесаха певицата още от самото начало, когато се внедри във фирма „Пайнер” ,подпомогната от баща си- цигуларя и създател на „Оркестър Орфей”- Георги Янев и съпругата му – народната певица Пепа Янева. Тъкмо изгрялата блондинка от „Пайнер” нямаше кой знае

Advertisement:

Advertisement:

какви хитови парчета, нито скандално поведение, с което да предизвика интерес към себе си, а изведнъж, след като се събра с Пеевски започна да бълва песен след песен и странно да се натяга в обществото с участия по заведенията..

Общо взето, както е известно в чалгата ,ако не пробиеш с глас и визия , ще пробиеш със силикон и много пари, които да буташ на продуцентите, или иначе казано- добър спонсор. Точно такъв си намери и Цветелина, която за отрицателно време изкара цял албум ,а промоцията му бе направена в тузарско заведение, за което, разбира се, плати Пеевски.

Именно за този първи голям концерт певицата получи като подарък от половинката си ,забележете, ЗЛАТЕН МИКРОФОН, а любимият ѝ бе поръчал едната стена

да бъде направена изцяло с естествени червени рози, за да се вписват в лъскавата обстановка. Естествено, родителите на девойката няма как да не се зарадват ,че някои подсигурява живота ѝ и я бута все по-нагоре и по-нагоре. Кой не би се радвал за детето си?!

Двойката ,пък, споделя ,че каквото и да се говори за тях и странната им любов, ала „Красавицата и звяра” , те са категорични ,че хорските приказки няма да ги разделят ,защото са много влюбени един в друг, а Георги и Пепа Яневи не спират да обсипват Пеевски с грижи и почитания , че дъщеря им е доволна и щастлива, с развиваща се кариера на фолк певица.  Цвети ,пък, от своя страна не спира да дарява на  приятеля си-спонсор  ласки и любов, защото наистина много го обича..