Защо повечето мъже предпочитат орална любов?

20
Добави коментар
psycholOK
psycholOK

Секс

Защо повечето мъже предпочитат орална любов?

При оралната любов има повече интимност, отколкото в някои полови актове. Готовността да ласкаем партньора си с устни и език показва, колко голяма близост и доверие има при двойката.По време на оралния секс цялото внимание на жената е съсредоточено върху пениса на мъжа.Удоволствието се ражда не само от възбудатата на нервните окончания, но и от мъжките фантазии: той се оказва в позицията на кърмещ-даващ своето семе,-образ от своето детство, когато той е бил още кърмаче , и е бил възхитен от всемогъществото на майчината гръд. Също възбуждащо е и подчинената позиция на жената.

Нестандартни идеи за орална любов:

Променете температурата. За да създадете нови усещания , сложете на езика си ментов бонбон, нещо от сорта на Tic Tac или Winterfresh.Освен това , можете да изпиете и глътка гореща вода.Топлата уста- това е съвсем друго усещане.
Добавете балончета. Това става най-добре, когато сте във ваната:отпийте от чашата глътка студено шампанско( не го гълтайте) и засмучете главичката на пениса. Отпийте от шампанското всеки път когато шампанското изтече. Усещането е просто незаменимо.

< Предишна

Следваща >