Николета и Азис не били скарани, имитирали Ники и Алисия

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Николета и Азис не били скарани, имитирали Ники и Алисия

Николета и Азис не били скарани, имитирали Ники и Алисия 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Николета и Азис не били скарани, Лозанова отрича

Николета и Азис не били скарани, всичко било буря в чаша вода. Това твърди самата плеймейтка на страницата си в социалната мрежа. След като вчера певецът на живо обяви, че не иска да вижда приятелката си и между тях всичко е свършено, тв водещата обърна палачинката и заяви, че двамата са си първи дружки и не си правят реклама.

Постът на Лозанова обаче остана без коментар от страна на Василка, която побърза да пусне друг – видео с признанията си от вчера. „Ето нещо ново!“, обяви Азис, споделяйки гостуването си пред Косьо Филипов, в което се отрече от Николета и заяви, че не иска да я вижда, пише kliuki.bg.

Николета за скандала с Азис

По всичко изглежда, че Николета и Азис са на различни мнения по отношение на приятелството си. Опитите на Лозанова да се изкара, че са подражавали на Ники и Алисия удариха на камък и мнозина се чудят, каква е истината в крайна сметка.

Между Николета и Азис нямало драма! Дали?

Всъщност мнозина продължават да подозират, че цялата история между двете звезди наистина е с цел реклама. Веднага след скандала Азис бе най-търсената звезда у нас и не пропусна да направи реклама на новия си албум, както и на самата Николета Лозанова.

И реакцията на Азис

Каква е истината и дали двамата наистина са скарани или всичко е, с цел да привлекат вниманието, тепърва предстои да видим. Певецът изглеждаше наистина възмутен, че приятелката му така го е използвала за предаването си, но феновете са категорични: от Николета и Азис всичко може да се очаква.

Видео с коментара на Азис за скандала можете да видите ТУК.

Клюки.вс препоръчва и: