Цветовете на любовта заплита нов обрат: Алек събира Садна с Шлок

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Цветовете на любовта заплита нов обрат: Алек събира Садна с Шлок

Цветовете на любовта заплита нов обрат: Алек събира Садна с Шлок 4.50/5 (90.00%) 4 votes

Цветовете на любовта продължава с обратите Алек събира Садна с Шлок

Цветовете на любовта претърпява неочакван обрат. Любовната драма между Садна и Алек се заплита, след като Алек решава да омъжи съпругата си за Шлок.

В предстоящите епизоди ще видим, как Алек постоянно събира Шлок и Садна, въпреки че му е много тежко. Младият мъж решава, че не е достоен за съпругата си и решава да я омъжи за Шлок. Приятелят му остава доста шокиран от решението му, но се съгласява. След това уведомява Садна за плановете на мъжа й.

Алек събира Садна с Шлок в Цветовете на любовта

Историята на двамата влюбени за малко не приключва трагично, когато Алек напуска обредния ритуал. В последния възможен момент той спира сватбата и се извинява на съпругата си, че я е поставил в подобно трудно положение.

Спира сватбата точно преди края

В предстоящите епизоди ще видим още как семейството на Алек обвинява Садна, че е имала връзка с Шлок. Самият й съпруг признава, че всичко е по негова идея, тъй като не се чувства достоен за любимата си.

Още една драма ще се разиграе в предстоящите епизоди на Цветовете на любовта. Ранвир и Рангини са скарани, а Ранвир все повече се откъсва от жена си. В един момент той непростимо я засяга, но в крайна сметка двамата стигат до съдбовния разговор и оправят отношенията си.

На фона на всичките любовни мелодрами между Алек и Садна и Ранвир и Рангини е надвиснала сянката на един опасен злодей в Цветовете на любовта. Лелята на Алек и Ранвир Амбика крие опасна тайна, която ще промени съдбата на всички в семейството и е довела до много от нещастията в семейството.

Клюки.вс препоръчва и: