Navy стил за бизнес дамите » eMODNO да имам

12
Добави коментар
svetla58
svetla58

През топлия сезон, вечно актуални като тенденция са облеклата вдъхновени от „navy“ стилистиката. Елементи от кройките и цвета на военноморските униформи отдавна са навлезли в модния свят и винаги присъстват в пролетно-летните колекции на известните дизайнери и модни къщи.

Днес решихме да направим специална селекция от модни находки в този стил, подходящи за визията на бизнес дамите, чието динамично ежедневие изисква да са „строги“, но елегантни по всяко време.

Ако решите да изберете подобен аутфит за офиса или специална бизнес среща със сигурност няма да сбъркате, защото той излъчва отговорност и сила, но също така може да го носите и на вечерно парти.

Изискани сака с или без копчета могат да се съчетават с раирани рокли или топове, вталени поли или панталони. Роклите или гащеризоните в индигово синьо сами по себе си са прекрасно решение, което може да допълните с интересни аксесоари. Облеклата в „navy“ стил са шикозни и се комбинират чудесно с бяло, черно, бордо или по-алено червено. Може да изберете съчетание между раиран и едноцветен десен, за повече атрактивност.

Нашите модни предложения са от онлайн сайтовете: boohoo.com и shopping-terapia.com.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Бизнес лейди: пролетни ризи

Нежната бизнес дама

Бизнес лейди: минималистичен шик

Бизнес лейди: елегантен топ

Бизнес лейди: стилни панталони

Бизнес лейди: шикозни чанти

Бизнес лейди: Рокли, които трябва да имаш!

Бизнес лейди: пола тип молив

Бизнес лейди: нестандартни ризи за офиса

Бизнес стил за елегантни дами