Alfaparf Semidilino Diamond Illuminating Extraordinary All- in-1 Fluid Флуид 10 в едно125ml

1
Добави коментар
mashbg
mashbg

Представяме на вашето внимание  най-новият продукт на Afaparf ,  който съчетава в себе си 10 полезни действия:Придава незабавен блясък, улеснява разресването, защитава от UV лъчите, съхранява цвета, спира растежа, електростатичен ефект, устоява на влагата, затваря на кутикулата, придава копринена мекота и гладкост, улеснява изсушаването.Комплексът за блясък с екстракт от ленено семе, богат на мастни киселини,омега 3 и и омега 6, затваря кутикулата и подчертава блясъка. Витамин Е спира процеса на окисляване и образуването на свободни радикали. Без отмиване.

 ДЪЛГОТРАЙНА ЕКСТРЕМНИ БЛЯСЪК  И ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ

За повече от 20 години ALFAPARF MILANO е използване на уникалните свойства на лененото семе, за да поддържа и добавя несравним блясък на косата.  Днес ALFAPARF MILANO  е горд да представи най-новите ни иновации: новата  SEMI DI LINO , се влива със съвършена форма, която предлага несравним блясък, защита и подхранване на косата.
СИЛАТА НА ЛЕНЕНО СЕМЕ

Flax Seed е бил използван още от времето на древните египтяни поради неговите невероятни свойства и е тяхната тайна за поддържане на тяхната красива кожа и коса.Някои от тези уникални свойства включват:
Тя е богата на хранителни вещества в Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, протеини и линолова киселина.
Той дълбоко защитава и възстановява косата
Придава на косата несравним блясък.
 ALFAPARF MILANO над 20 години посвети  на изследвания и развитие, за да се усъвършенства екстракта от ленено семе в SEMI DI LINO и да го комбинирате с нови, ексклузивни активни съставки, които:
Подобряване и да удължи блясък на косата.
Защитава и запазва цвета на косата.