Да не види нещо! И Криско си направи селфи на „оная работа“! СНИМКА!

1
Добави коментар

Да не види нещо..

След като преди известно време показахме как млада девойка, буквално стана известна с простотията си, Криско реши да не остава по-назад.

Преди няколко седмици една девойка предизвика истински скандал като направи селфи, уж на шега, на „онази си работа” пред всички в дискотека и после коментира по брутално „интелигентен” начин постъпката си по телевизията. Тогава тя нарече селфито „снимка на най-свидното ми” , а самият фотос бе направен насред претъпкана дискотека, който по-късно бе публикуван в

Advertisement:

Advertisement:

най-голямата социална мрежа- Фейсбук.

Очевидно, все пак скандалната девойка си е намерила и последовател. Той бе припознат именно в лицето на рапъра Криско, който само преди часове пусна селфи на „онази си работа” във Фейсбук.  Най-вероятната причина Криско да си снима инструмента е скука и убиване на време. Много е вероятно снимката да е направена точно по време на предаването „Денсинг старс” , където той и Мария Илиева доста си почакаха докато дойде ред да  представят новото си парче. Това пролича именно и от декорите,

които се намират по коридорите на танцувалното предаване. Явно танцьорките и водещите не са му обърнали очакваното внимание и рапъра е решил все пак да си открадне минутката слава.

Хапливи зевзеци ,пък, коментираха, че Криско май,май не си снима „най-милото” ,а с го търси с фенерче.. Други, обаче, показаха, че рапъра все още има фенки , които веднага дадоха своя „лайк” с палчето нагоре и засвидетелстваха любовта си към него.

И все пак, нека не забравяме ,че учените съвсем наскоро потвърдиха, че селфито е вид психично заболяване..!