Рефер от Сливница взе Вихрен – Миньор (Пк)

13
Добави коментар

 Марио Спасов

Перспективният млад рефер Марио Спасов от Сливница ще раздава правосъдие в неделната среща между Вихрен (Сандански) и Миньор (Перник). Лайнсмени на двубоя от Югозападната „В“ група ще бъдат Иван Станев и Тодор Василев, които са от Етрополе. Съдийската тройка преминава обучение по програма CORE на УЕФА. Четвърти арбитър е Симеон Великов от Петрич. Пратеник на БФС в Сандански ще бъде Валентин Борисов от София.

 Георги Игнатов

Крайно любопитният сблъсък за второто място между Оборище (Панагюрище) и Септември (Симитли) бе поверен на Георги Игнатов. Столичанинът преди време придоби образователно-квалификационната степен „доктор“ в областта на съдийството. Според статистиците двубоят е под номер 105 за преподавателят от Алма Матер в трета дивизия. Тъчарбитри на стадион „Орчо войвода“ ще бъдат Николай Георгиев и Мартин Ангелов. Резервен съдия е Красимир Атанасов. Столичното присъствие ще подсили и делегатът Марио Калпушков. 

 Вихрен Манев

Битката за оцеляване между Спортист (Своге) и Германея (Сапарева баня) бе възложена на елитния рефер Вихрен Манев. Засадите ще маркират Петър Стойчевски и Петър Гешев. Четвърти арбитър е Георги Минов. Представянето на „мъжете в черно“ ще оценява бившия съдия Младен Благоев.

 Волен Чинков

Столичанинът Волен Чинков ще пътува за Сливница, където съперници ще бъдат Сливнишки герой и шампиона Пирин (Благоевград). Флаговете ще вдигат Павлин Михайлов и Веселин Митрушев. Резервен съдия е Тенчо Гошев. Делегат на срещата е Павел Янински. Всички длъжностни лица на срещата са от София.

 Методи Павлов

Мачът Беласица (Петрич) – Места (Хаджидимово) пък бе даден на столичанина Методи Павлов. Първи асистент на стадион „Цар Самуил“ е Данаил Петракиев от Перник, а втори – Радослав Вутов от Своге. Класическата съдийска четворка оформя Йордан Воденичаров от Сандански.Делегатското назначение бе връчено на генсека на БФС – Благоевград Атанас Петкашев.

 Ивайло Младенов

Тимът на Балкан (Варвара) приема гостите от Струмска слава (Радомир). За спазването на правилата ще следи Ивайло Младенов от Дупница. В съдийската тройка влизат още асистентите му от Кюстендил – Николай Спиридонов и Райко Цветков. Четвърти представител на Темида е съгражданина им Емилиян Антонов. Оценките на арбитрите ще напише Златко Благоев от София.

Борислав ЙОРДАНОВ