Боян Расате: Кончита е изрод!

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Боян Расате: Кончита е изрод!

Бихте ли взели това същество и аз не го зная какво е за снаха или зет и аз не знам за какво по-точно – попита националистът Боян Расате по повод на спечелата Евровизия жена с брада. 

Това нещо, което не мога да го определя по род е просто изрод и предизвика у мен отвръщение. Не е много оригинално да ескпериментираш, вървейки против природата, не е никак нормално ненормални в поведението си хора да бъдат качвани на пиедестал и да получават награди.

Все пак наградата на Евровизия е престижна, гледат я милиони хора, това ли е примерът, който трябва да дадем на младите хора, които все още са номрални? Нещо облечено в рокля, гримирано, с брада и високи токчета…Знаете ли колко лабилни психически и колебаещи се ще започнат сега да копират „голямата певица“, попита възмутено Расате.

Диян Икебаната беше, разбира се, на обратно мнение. Самият той често се облича в женски дрехи, затова защити тезата, че Кончита е един страхотен сценичен образ, истински артист и той приветства смелостта да излезе така на сцената.

Самата Кончита, която всъщност се казва Томас, заяви в отделно интервю, че още от млади години обичала женски дрехи, чак сега оценяла колко е трудно да бъдеш жена, да носиш сутиен и корсет, да танцуваш на токчета и да слагаш много грим. Най-хубавият миг бил, когато си сваляла високите обувки и оставала боса. В реалния си живот аз съм Томас, на сцената съм Кончита и толкова се вживявам в Кончита, че вече не знам кой съм точно, призна Томас.

Той пък защити странната идея, че със своите песни защитава правата на жените с окосвямане да носят свобондо брадите си, вместо да ги крият и епилират.

ВИЖ ВИДЕОТО: