Блиндирана врата с MDF T-100 Afrika-92/200см

1
Добави коментар

Блиндирана входна врата код Т100, цвят Afrika изработена от 1,2 мм. прахово боядисан метал и 10мм. МДФ  фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата 92/200 см.

Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна.    Структурата на крилото представлява два 10мм.  МДФ ламинирани панела, а за шумо и топло изолация са добавени полистиренови листи, използвани за топлоизолация на сгради(саниране). Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF моноблок с по три активни шипа, като е добавена и трета скрита допълнителна ключалка тип „резе“ с върток за лесна и бърза употреба. В комплекта са включени: крило, регулируема каса за зид с дебелина до 34см, обков-иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и пасивна дръжка за външната страна, шпионка с метално чукче, панти, два секретни патрона с по три ключа и трета допълнителна ключалка, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са винаги в касата.

В цената не е включен монтаж. Цена на монтаж 80лв.

Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата

Няма допълнителни картинки за този продукт.