Скандалната Зара, която направи селфи на „катерицата си“ втрещи Карбовски в изказвания!

1
Добави коментар

Девойката, която показа съвсем нагледно, че в България само с простотия можеш да станеш известен, за пореден път стана обект на медийно внимание.

Плевенчанката Лъчезара, която стана известна със сефлито на „катерицата си” насред дискотека, гостува в предаването на Мартин Карбовски. Това бе първото ѝ официално интервю, което сервитьорката даде в ефира на телевизия, след като потресе с „интелигентността” си Милен Цветков.

Лъчезара сподели, че на този етап работи като сервитьорка в заведението на Константин, но се стреми към „голямата сцена” на фолк певиците.

Advertisement:

Advertisement:

Скандалната девойка сподели и ,че много си пада по шефа си и страшно много се ядосва на себе си, че преди време е можела да го има, но го е изпуснала. Пред Карбовски, Зара показа, че наистина има глас да стане чалга певица и само очаква някоя голяма музикална компания да я прилапа.

Плевенчанката направи и още едно доста шокиращо изказване относно конкурсите за Мис и прочие. Тя разкри, че може ѝ там да участва, но нямало смисъл, защото по тези конкурси трябвало да преминеш през ръцете на доста организатори и да им вършиш доста интимни работи, за да те

допуснат, евентуално, до първите места, а може ѝ пак да не спечелиш. Трябвало задължително да имаш силикон, да си оправиш устата и други подробности, после да влезеш в поне 5-6 легла на „по-висшестоящите” и чак тогава да се вредиш в първата петица. Карбовски веднага  попита Зара, дали не смята ,че ако тръгне да става чалга фурия няма да и се наложи да направи същите неща, а тя с усмивка намекна, че за сега се придържа към това, да си ляга само с по един мъж и ,че е много далеч от груповите забавления на този етап , но би направила компромис в името на славата и фолк сцената.