True Match от Loreal

1
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

Пиша това ревю сега, защото скоро ще забъркам в тубичката други фон-дьо-тени, за да постигна желания от мен цвят и тогава няма да имам тази възможност.

Скочих до DM с идеята да купя новия фон-дьо-тен на Loreal, но когато пробвах тестера, се оказа много лек, затова реших да взема True Match, който StyleSuzy толкова много хвали винаги. На шишенцето – True Match super-blendable Matches skin colour and texture. Няколко пъти правих снимки докато успея да постигна някакви, на които да се вижда РЕАЛНО какво се случва на лицето ми преди и след нанасяне на фон-дьо-тена. Никак не ми е приятно да си показвам проблемната кожа с ред недостатъци, но в крайна сметка нали идеята е да се види ефекта и покривността на всякакви зони, така че…няма място за комплекси >.<
Снимките никак не са перфектни, колкото и да се опитвах осветяването не е еднакво навсякъде и това се вижда, но се надявам да добиете представа все пак.

Оценки от 0 до 6 (разбира се това са индивидуални оценки, защото моята кожа е с проблеми, които вие може да нямате):

Матиране – 6 (може би има и по-матиращи, но повече от това го смятам за ненужно)
Разширени пори – 3 (не прави чудеса, но все пак прави нещо)
Червенини – 2-5 (фон-дьо-тена е с розов нюанс, но за другите цветове не мога да коментирам. Просто от 5-те разцветки в магазина, този беше най-близък до кожата ми. Ако другите не са с розов нюанс съм убедена, че ще прикрива зачервяванията)
Тъмни петънца – 5 (нямам много, но ми се струва, че добре ги покрива)
Сухи участъци – 0 (още повече се виждат)
Спукани капиляри – 5 (моите са предимно около носа, с фон-дьо-тена изглеждат като леко зачервяване на кожата, но си има коректори за тези проблеми)
Тъмни кръгове – 2-3? (на снимките съм се намазала в тази зона, но принципно не ми харесва ефекта, защото бръчките ми се виждат повече.)
Изравняване на повърхността на кожата – 2 (грапавини, ситни пъпчици, неравности се виждат още повече)
Изравняване на тена – 6 (перфектно нанасяне, много лесно, равномерно, без петна)
Естествен вид – ако сложите повече – Не! просто не! Но ако ползвате мъничко и го размажете добре, изглежда много по-естествено
И така, още няколко допълнителни пояснения:

Дали е дълготраен няма да коментирам, защото температурата и активността оказват много голямо влияние, а освен това моята кожа се омазнява бързо и не очаквам от никой фон-дьо-тен да ме опази от това 10 часа. 
Ако кожата ми не е добре хидратирана, фон-дьо-тена показва изпръхналите участъци, люспички и т.н. Но това не е негова вина, нали така? Но идеята ми е, че за суха кожа може да не е най-добрият избор.
Цената беше 27лв, когато аз го купих. Плащате за 30мл продукт стъклено шише с помпичка, SPF 17.
Забравих да снимам съдържанието, ако някой се интересува, ще добавя снимка, но можете да видите повече информация тук.

Дано статията е била полезна! Поздрави – Empurple 🙂