Най-после! Бирмата официално проговори за отношенията между Преслава и Лидия!

13
Добави коментар

Най-после достоверна информация!

След като редица сайтове изписаха, че майката на Бирмата и Преслава не се понасят и са в постоянна разправия, милионеркото синче най-сетне обяви каква е истината за отношенията на двете дами в семейството му.

Според източници на razkritia.com , майката на Бирмата- Лидия и Преслава са в прекрасни отношения и се разбират отлично. Това изказване е било направено именно от половинката на Преси пред негови приятели, които постоянно го питали има ли нещо вярно в клюките, че двете дами не могат да с гледат.

Всъщност истината се оказала доста

Advertisement:

Advertisement:

по-различна от това, което пишат по клюкарските сайтове. Лидия и Преслава били толкова близки, че дори милионерският син се изнервял в повечето ситуации. Причината била, че когато се водил спор и скандал между синът на Лидия и Преслава, бъдещата свекърва заставала на страната на фолк дивата и „свивала гимиите” на синът си. Понякога Бирмата до такава степен се изнервял от приятелството между майка си и бъдещата му съпруга, че чак яд го хващало. Лидия ,пък, толкова яростно защитавала Преслава, че не давала косъм да падне от главата ѝ, а какво остава да я изхвърлят на улицата. По

скоро би изгонила собствения си син.

Освен тази голяма любов между кандидат-снаха и бъдеща свекърва, Лидия безрезервно се доверявала на Преслава за стайлинга си. Певицата и майката на Бирмата всеки месец отскачали на шопинг до Милано, където двете дами обновявал големите си гардероби, а Преслава давала модни съвети на бъдещото си свеки, за това с кои дрехи ще изглежда млада, красива и изискана. Все пак майката на Бирмата е единствената жена -президент на футболен клуб. Тя има тежката задача да се доказва пред доста мъже , за което и е нужно и винаги да изглежда свежо и елегантно.